Ρετιρέ Αμισού 21, 171 24, Νέα Σμύρνη, Άνω Νέα Σμύρνη, Νέα Σμύρνη

Νέα ΣμύρνηΑμισού 21, 171 24, Νέα Σμύρνη
  • € 340.000
  • 4
  • 175
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 74-3801 - Νέα Σμύρνη Άνω Νέα Σμύρνη Κολυμβητήριο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1989 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, κήπο, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 340.000 €
Το Μermaid είναι ένα εκπληκτικό ρετιρέ που φέρνει αποκλειστικά στους πελάτες της η Wonder International Realty.

Για τους λάτρης των μεγάλων ακινήτων, σε μία μοναδική τοποθεσία δίπλα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης πωλείται ρετιρέ 3ου ορόφου 160 τ.μ. με δώμα 15 τ.μ. στην ταράτσα.

Ένα πολυτελές ακίνητο μοναδικής κατασκευής και με πολλές δυνατότητες για τον καινούργιο του αγοραστή.

Το μεγάλο του σαλόνι με την ξεχωριστή κουζίνα λούζεται από τον ήλιο που χτυπάει καθόλη την διάρκεια της ημέρας, σε αυτό βοηθάει ότι είναι διαμπερές και γωνιακό και έτσι ο ήλιος μπορεί να περάσει από κάθε παράθυρο του ακινήτου.

Στο εσωτερικό του διαμερίσματος θα βρούμε τα 3 υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα μάστερ με δικό του μπάνιο . Επίσης θα βρούμε και ακόμα ένα μεγάλο μπάνιο για τους επισκέπτες και για τις ανάγκες τις οικογένειας.

Στα θετικά του διαμερίσματος αξίζει να προσθέσουμε την αυτονομία πετρελαίου που σε συνδυασμό με τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια κρατούν ζεστό το σπίτι τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Στην ταράτσα του ακινήτου θα βρούμε τον ηλιακό που χρειάζεται κάθε σπίτι για το ζεστό νερό καθώς και το δώμα που ανήκει στο διαμέρισμα και υπάρχει αποκλειστική χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν έξτρα δωμάτιο ή σαν αποθήκη ανάλογα τις ανάγκες του καινούργιου ιδιοκτήτη.

Το Mermaid ψάχνει τον καινούργιο του ιδιοκτήτη για να ξεκλειδώσει τις απίστευτες δυνατότητες που διαθέτει σε μία μοναδική τοποθεσία σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές των νοτίων προαστίων αυτήν της Νέας Σμύρνης.

Μία μοναδική επιλογή που φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η Wonder International Realty !!!


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
74-3801
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή