Duplex Αγίας Βαρβάρας 3, Πολίχνη 56533, Κέντρο, Πολίχνη

ΠολίχνηΑγίας Βαρβάρας 3, Πολίχνη 56533
  • € 195.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα ψηλά στην Πολίχνη κοντά στο δασάκι είναι κεντρικό απόκεντρο το σημείο και κοντά στο κέντρο και παράλληλα είναι ήσυχη γειτονιά κοντά σε σχολεία, λεωφορεία και καταστήματα έχει θέα όλοι την πόλη . Η μεζονέτα βρίσκεται σε οικοδομή 2ος όροφος με 3οςμε εσωτερική σκάλα η οικοδομή είναι χωρίς ασανσέρ, το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση έχει πολυτελούς κατασκευή, η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια με ατομικό λέβητα πετρελαίου επίσης έχει κλιματιστικό ,τζάκι, θωρακισμένη πόρτα, τέντες, κουφώματα αλουμινίου με τριπλό τζάμι , παράθυρα στα μπάνια και στα δύο και στην κουζίνα, κάμερες στην πυλωτή, εγκατάσταση για συναγερμό, κοινόχρηστη αυλή, 2 αποθήκες 13.60τμ και 5,10τμ στο υπόγειο και μία θέση παρκινγκ στην πυλωτή η οποία είναι συγκεκριμένη και γραμμένη στο συμβόλαιο ευκαιρία.


Σε περίπτωση που θα θέλατε να δείτε περισσότερα ακίνητα του γραφείου μας μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.home-center.gr όπου έχει μεγάλη γκάμα ακινήτων και σίγουρα θα βρείτε το επόμενο ακίνητο που σας ταιριάζει. Επίσης θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο γραφείο μας όπου μπορούμε να σας προσφέρουμε της υψηλότερες υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε συναλλαγή ακινήτου επιθυμείτε ( Αγορά, Πώληση, Ενοικίαση διαμερισμάτων, καταστημάτων, οικοπέδων)
ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ HOME-CENTER ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΗΣ ΝΤΕΝΗΣ ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 117 ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310700407 ΚΙΝ 6973303203 EMAIL: info@home-center.gr
Όλες οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο βασίζονται σε πληροφορίες και στοιχεία που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Προσοχή (στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας η του ΑΦΜ η του διπλώματος οδηγήσεις ) και η μεσιτική αμοιβή για την πώληση του ακινήτου είναι 2% συν το ΦΠΑ της εμπορικής αξίας με ελάχιστη αμοιβή 1000€. Η αμοιβή ενοικίασης ακινήτου είναι 1 ενοίκιο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4151 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή