Duplex 25ης Μαρτίου, Σταυράκι, Ιωάννινα

Ιωάννινα25ης Μαρτίου
  • € 420.000
  • 4
  • 178
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται στο Σταυράκι Ιωαννίνων, πολυτελής μονοκατοικία-μεζονέτα 178τ.μ., σύγχρονων προδιαγραφών, υψηλής ενεργειακής κλάσης, με 90τ.μ. κήπο, 60 τ.μ. εξώστες (16 τετραγωνικά βεράντα στο χώρο της κύριας εισόδου) και 5 θέσεις παρκινγκ (2 εσωτερικές και 3 εξωτερικές).

Αποτελείται από:
1ο Επίπεδο (στο επίπεδο του δρόμου) : Γκαράζ 2+ θέσεων, λεβητοστάσιο, αποθήκη.
2ο Επίπεδο: Ενιαίος χώρος (σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα) με ενεργειακό τζάκι Α΄ κατηγορίας καταναλώσεως ενέργειας και W.C. Η πόρτα εισόδου στην οικία (2ο επίπεδο) είναι λευκή, θωρακισμένη, ειδικής ασφάλειας.
3ο Επίπεδο: Τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες, διάδρομος με πρόσβαση σε εξώστη και λουτρό.
4ο Επίπεδο: Στέγη με κεραμίδια, με τοποθετημένο ηλιακό θερμοσίφωνα τελευταίας γενιάς, Γερμανικής προέλευσης, 3-πλης ενέργειας (δυνατότητα σύνδεσης με λέβητα και με αντλία θερμότητας) με 10 χρόνια εγγύηση.

Στο ακίνητο τοποθετήθηκαν, είδη υγιεινής Ideal Standard, πλακάκια Ισπανίας-Αγγλίας& Ιταλίας, επώνυμη κουζίνα με όλους τους μηχανισμούς με εγγυήσεις ετών και με εντοιχιζόμενες καινούργιες και επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές (φούρνος-εστία, πλυντήριο πιάτων, φούρνος μικροκυμάτων, ψυγείο_όλα με εγγυήσεις), τέντες ηλεκτρικές με υψηλής ποιότητας ύφασμα, με αισθητήρα διάγνωσης αέρα υψηλής έντασης (αυτόματη λειτουργία) και δυνατότητα εκκίνησης-παύσης από απομακρυσμένη απόσταση, μέσω κινητού (WiFi).
Στην είσοδο υπάρχει οροφή με διπλό κρυφό φωτισμό με δυνατότητα επιλογής χρώματος, έντασης φωτισμού, αυτόματης εναλλαγής χρωμάτων και ρυθμού εναλλαγής κ.τ.λ.

Έχει εκπονηθεί και εφαρμοστεί μελέτη φωτισμού από γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών (κρυφοί φωτισμοί σε, οροφές, χώρους τοποθέτησης κουρτινών, μπάνιο-WC, πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, σε όλες τις ντουλάπες, φωτισμός κήπου κ.τ.λ.), ενώ την επιλογή και εφαρμογή των χρωματισμών της οικίας (εσωτερικών και εξωτερικών) επιμελήθηκε ομάδα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν, τόσο για τους εξωτερικούς χρωματισμούς, όσο και τους εσωτερικούς, είναι επώνυμης εταιρείας, κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αντοχής στις καιρικές συνθήκες.
Καθ'όλη την κατασκευή, υπήρχε μόνιμη επίβλεψη από μηχανικό με εμπειρία χρόνων.

Το ακίνητο μπορεί να θερμανθεί με, ενεργειακό τζάκι, λέβητα πετρελαίου και αντλία θερμότητας.
Στο 1ο επίπεδο έχει τοποθετηθεί υψηλής ποιότητας και αντοχής πλακάκι (για τις πιέσεις από τα ελαστικά των αυτοκινήτων), όμως ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βοηθητικός χώρος-κατοικία, αφού 1ο επίπεδο και 2ο , επικοινωνούν μέσω κλιμακοστασίου.

Βρίσκεται σε εξαιρετική θέση, πολύ ήσυχη περιοχή, κεντρικά του Σταυρακίου, έμπροσθεν της οικίας, μετά τον κήπο (όπου έχει κατασκευαστεί περίτεχνα, πλακοστρωμένη είσοδος-διάδρομος 12 μέτρων και πέτρινο τοιχίο κάτω από την βεράντα) και την εξωτερική είσοδο στο οικόπεδο, υπάρχει δημοτικός δρόμος πλάτους 7,5μέτρα, ενώ υπάρχει ανεμπόδιστη θέα η οποία δεν πρόκειται να μεταβληθεί!!

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν την 1η Νοεμβρίου 2023, ενώ έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης και η ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου, άμεσα διαθέσιμο για μεταβίβαση.

Απέχει ελάχιστα από τον Περιφερειακό δρόμο (0,5 χιλιόμετρα)/ 2,5χιλιόμετρα (5λεπτά) από το κέντρο των Ιωαννίνων (Πλατεία Πάργης) / 5 λεπτά και από τα δύο μεγάλα νοσοκομεία των Ιωαννίνων (Πανεπιστημιακό και Χατζηκώστα) / 5 λεπτά από το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων / 8 λεπτά από την είσοδο της Εγνατίας Οδού και 10 λεπτά από την είσοδο της Ιόνιας Οδού.

Κατάλληλο και για επενδυτικό, στην κατηγορία των πολυτελών κατοικιών.

Δεκτές μόνο σοβαρές και ώριμες προτάσεις, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα επίσκεψης στους χώρους του ακινήτου, μετά από επικοινωνία και υπό προϋποθέσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5627219 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
178 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης