Duplex Κέντρο, Κέντρο, Βάμος

ΒάμοςΚέντρο
  • € 139.000
  • 3
  • 66
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Νεόδμητη μεζονέτα σε συγκρότημα προς πώληση στον Αποκόρωνα, περιοχή Βάμος. Η κάθε μεζονέτα είναι 66τμ και διαθέτει ιδιωτική βεράντα με κήπο.
Στο ισόγειο συναντάμε το ενιαίο καθιστικό/τραπεζαρία και κουζίνα ενώ μια μπαλκονόπορτα οδηγεί στην βεράντα και τον κήπο. Σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται επίσης το μπάνιο και ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνι, καθώς και το WC .
Το ακίνητο είναι Προκάτ κατασκευής και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ηλεκτρικές συσκευές ,A/C, θέση στάθμευσης, ηλιακό και πέργκολες στα μπαλκόνια. Βρίσκεται σε απόσταση 4Χλμ περίπου από την παραλία ενώ σε απόσταση 500μ υπάρχουν σούπερ-μάρκετ, καταστήματα, κλπ. για τις καθημερινές ανάγκες.

Το χωριό του Βάμου βρίσκεται 190 μ. πάνω απο την θάλασσα στην επαρχία του Αποκόρωνα, περίπου 25 χλμ, από τα Χανιά. Η ιστορία του Βάμου πάει πίσω μέχρι τον 8ο αιώνα και αργότερα η παρουσία των Ενετών τον 16ο αιώνα επηρέασε έντονα την τοπική αρχιτεκτονική. Στα μέσα το 19ου αιώνα υπό την Οθωμανική κατοχή η πόλη  ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της επαρχίας Σφακίων. Αυτό οδήγησε σε μεγάλη ανάπτυξη της περιοχής με νέα οικήματα και παλάτια. Η ιστορική και αρχιτεκτονική κληρονομιά είναι άψογα διατηρημένη και σε καλεί να επισκεφτείς την πόλη και να διασχίσεις τα σοκάκια της. Η περιοχή περιβάλλεται από πράσινο και προσφέρει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων, τράπεζας, Ιατρικού Κέντρου, Αστυνομικού τμήματος, και δημοτικού σχολείου. Οι παραλίες των Καλυβών και της Αλμυρίδας απέχουν πέντε λεπτά οδήγησης και σε δέκα λεπτά φτάνεις στην μεγάλη παραλία της Γεωργιούπολης.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2710 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
66 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 139.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή