Duplex 187 τμ, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 285.000
  • 5
  • 187
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Σε μικρή ποιοτικής κατασκευής πολυκατοικία, στα όρια Νέας Κυψέλης-Πολυγώνου, βρίσκεται αυτή η καταπληκτική μεζονέτα, η οποία διαθέτει μεγάλους χώρους με υπέροχες λεπτομέρειες. Η μεζονέτα 1ου & 2ου ορόφου εξασφαλίζει άνετη διαβίωση για μια οικογένεια και μπορεί να συνδυάσει την άνεση με την πολυτέλεια. Στον 1ο όροφο κυριαρχεί ο χώρος του καθιστικού, σχεδόν 80 τ.μ., με μια ημιαυτόνομη κουζίνα, εντυπωσιακό τζάκι και την υπέροχη ξύλινη σκάλα. Στον 2ο όροφο, περιμετρικά από τη σκάλα υπάρχει εσωτερικό μπαλκόνι, που συνδέει οπτικά τους δύο ορόφους. Στον όροφο υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος καθιστικού-γραφείου και τέσσερις (4) κρεβατοκάμαρες, εκ των οποίων η μία μάστερ. Το διαμέρισμα θα χρειαστεί μικρή ανακαίνιση, κυρίως για τον εκμοντερνισμό κάποιων στοιχείων.
Η τοποθεσία του είναι προνομιακή, γιατί παρόλο που βρίσκεται σε μια απολύτως ήσυχη γειτονιά, σε απόσταση 200 μ. είναι το πάρκο του Πολυγώνου και σε 250 μ. στάσεις λεωφορείων σε κεντρικό δρόμο.
Στην ιδιοκτησία του ακινήτου ανήκει κατά το ήμισυ χώρος υπογείου γκαράζ 80 τ.μ.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Κυψέλη είναι μια από τις παλαιότερες γειτονιές της πόλης και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να ζήσει κανείς στην Αθήνα. Συνορεύει δυτικά με την οδό Πατησίων, νότια με το Πεδίον του Άρεως, ανατολικά με τα Τουρκοβούνια και βόρεια με τον δήμο Γαλατσίου.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας: Το κύριο αξιοθέατο της Κυψέλης είναι ο πεζόδρομος της Φωκίωνος Νέγρη. Αποτελείται από μια μεγάλη λωρίδα πρασίνου στο κέντρο, με δέντρα, παγκάκια, σιντριβάνια και αγάλματα, που περιβάλλεται από καφετέριες και στις δύο πλευρές, εστιατόρια και καταστήματα. Χαρακτηριστικό δείγμα του αθηναϊκού μοντερνισμού στη Φωκίωνος Νέγρη είναι η Δημοτική Αγορά, η οποία ανακαινίστηκε από τον Δήμο Αθηναίων το 2016. Η πλατεία Αγίου Γεωργίου απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη Φωκίωνος Νέγρη και αποτελεί το νέο δημοφιλές σημείο της πόλης. Μια περιοχή που αποτελεί από μόνη της μια μικρή γειτονιά. Μια αρχιτεκτονική παρατήρηση της πλατείας είναι τα κτίρια που την περιβάλλουν, χάρη στην καμπυλόγραμμη όψη τους. Εξέχουσα θέση στη ζωή των κατοίκων κατέχουν το Πεδίον του Άρεως, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα της Αθήνας, ο λόφος του Ελικώνα που περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις και το Αττικό Πάρκο στην Άνω Κυψέλη. Επιπλέον, στην περιοχή υπάρχουν πολλά μικρά θέατρα και κάποια στούντιο καλλιτεχνών, δίνοντας μια μποέμικη αίσθηση στην περιοχή.

Τοποθεσία: Το Πολύγωνο βρίσκεται στη περιοχή ανάμεσα από το Πεδίον του Άρεως και τα Τουρκοβούνια. Το Πολύγωνο χωρίζει τις περιοχές Γκύζη, Κυψέλη και Νέα Φιλοθέη, ενώ γειτνιάζει και με τους Αμπελόκηπους στα ανατολικά.
Μοναδικά χαρακτηριστικά:Το Πολύγωνο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρος της Αθήνα και αποτελεί μία συνοικία η οποία διαθέτει αρκετές πλατείες αλλά και στέκια που της προσδίδουν ζωντάνια. Σε κοντινή απόσταση από την περιοχή βρίσκεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πεδίον του Άρεως που είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας και φιλοξενεί και το θέατρο Άλσος.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και εξυπηρετείται από το σταθμό του Ηλεκτρικού Βικτώρια αλλά και από πλήθος λεωφορειακών γραμμών. Δυνατότητες επένδυσης: Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που ανέκαθεν απολάμβανε μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένη απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TTZX - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
187 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή