Γκαρσονιέρα ισόγειο, Άνω Δάφνη, Δάφνη

Δάφνη
  • € 139.000
  • 2
  • 93
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024
Περιγραφή
Σε μια ήσυχη γειτονιά της Δάφνης, σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της περιοχής, σε απόσταση 500 μέτρων από τη στάση του μετρό Αγ. Ιωάννη, 400 από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, σε απόσταση αναπνοής από το Athens Metro Mall και 5,5 χλμ από την παραλιακή στη λεωφόρο Ποσειδώνος, βρίσκεται αυτό το άνετο, ευάερο και διαμπερές διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου.
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα κατασκευής του 1967 σε μια προσεγμένη οικογενειακή διπλοκατοικία, συνολικού εμβαδού 93 τ.μ., το οποίο διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι το οποίο δύναται να τροποποιηθεί εύκολα και να χωριστεί σε δεύτερο υπνοδωμάτιο και κουζίνα. Η θέρμανση πραγματοποιείται με ηλεκτρικούς συσσωρευτές και κλιματιστικά, το διαμέρισμα διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για άφθονο ζεστό νερό και τα κοινόχρηστα είναι μηδενικά.
Η στάθμευση είναι εύκολη στο δρόμο καθώς η κυκλοφορία είναι ελάχιστη. Χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι το μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό στο πίσω μέρος όπου κάποιος συναντά μια μικρή αυλή και κήπο για στιγμές χαλάρωσης. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, είναι όμως σε καλή κατάσταση.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και συνορεύει με τις περιοχές Νέα Σμύρνη και Νέο Κόσμο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι ένας από τους πιο μικρούς σε έκταση δήμους της Αττικής. Η Δάφνη ήταν από τις πρώτες περιοχές των νοτίων προαστίων που απέκτησαν τη δική τους γραμμή μετρό. Η περιοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας ενώ στη Δάφνη αναπτύσσεται ένας δραστήριος εμπορικός πεζόδρομος με πλήθος εστιατορίων και κέντρων εστίασης, ενώ σε μικρή χιλιομετρική απόσταση βρίσκεται και το Athens Metro Mall, ένα καταπληκτικό κέντρο για αγορές και ψυχαγωγία. Παράλληλα, στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) με αποτέλεσμα πλήθος φοιτητών να επιλέγουν την περιοχή για αναζητήσουν κατοικία.

Προσβασιμότητα: Η Δάφνη εξυπηρετείται από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ καθώς και από τη γραμμή 2 του μετρό.

Επενδυτική Δυναμική: Η Δάφνη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TVDB
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 139.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή