Duplex, άριστη κατάσταση, 300 τμ, Πηγαδάκια, Βούλα

Βούλα
  • € 2.200.000
  • 5
  • 300
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε ένα μοναδικό ρετιρέ, ένα από τα σπάνια στην αγορά, στο Καβούρι. Το ρετιρέ τριών επιπέδων 300 τετραγωνικών μέτρων με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, κατασκευής του 1995, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους του ιδιοκτήτες.
Διαθέτει 2 σαλόνια, ένα σε κάθε ένα από τα δύο πρώτα επίπεδα, γραφείο, 3 υπνοδωμάτια (1 master), πλυσταριό, 3 μπάνια, κουζίνα SMEG, σοφίτα με μπαλκόνι σχεδόν 30 τ.μ., 2 θέσεις στάθμευσης και φανταστικά μπαλκόνια σε όλα τα επίπεδα.

Η θέα προς τη θάλασσα υπόσχεται αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και στιγμές χαλάρωσης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι κατάλληλο για ένα οικογενειακό σπίτι ή ακόμα και για ένα υπέροχο εξοχικό, καθώς μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αγοραστή. Η εξαιρετική τιμή του σε συνδυασμό με την κορυφαία τοποθεσία του στην περιοχή του Καβουρίου το καθιστούν αυτή τη στιγμή το καλύτερο ρετιρέ της αγοράς.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Το Καβούρι στη Βουλιαγμένη αποτελεί εδώ και πολλά χρονιά τον καλοκαιρινό προορισμό για τους κοσμοπολίτες Ευρωπαίους και την πιο πολυπόθητη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους, τις πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές δίπλα στον παραλιακό δρόμο. Απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από την κέντρο της Αθήνα και 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Γλυφάδα για ψώνια, καθώς και το μοναδικό γήπεδο γκολφ των 18 τρυπών της Γλυφάδας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι μία από τα πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην Ελλάδα για οικιστική επένδυση, με τις βραχώδεις ακτές της, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία όπως το μοναδικό ξενοδοχείο Four Seasons Astir. Η πανέμορφή λίμνη της Βουλιαγμένης και οι λευκές αμμώδης παραλίες το καθιστούν ιδανικό για δραστηριότητες όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσια σκι. Εκεί βρίσκεται η αποκλειστική Astir μαρίνα με τα μοναδικά καφέ και εστιατόρια στην προκυμαία της. Είναι ιδανικό για οικογένειες και για όσους αναζητούν μια ήσυχη, γαλήνια ζωή σε αρμονία με τη φύση.
Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται πολύ καλά με το κέντρο της πόλης και την παραλιακή ακτογραμμή με λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Το Καβούρι απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Καβούρι στη Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακινήτων εξαιτίας της ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς του αλλά και μάλλον εξαιτίας της περιορισμένης προσφοράς που υπάρχει σε ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S5PG - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή