Γκαρσονιέρα Μπότσαρη Μάρκου, 72, Μπότσαρη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΜπότσαρη Μάρκου, 72
  • € 600/μήνα
  • 2
  • 54
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
΄Ησυχο, φιλόξενο και κομψό διαμέρισμα που, αν και βρίσκεται στο κέντρο, προφυλάσεται από την φασαρία, σε ασφαλή γειτονιά γεμάτη ζωή, με κάθε λογής μαγαζιά, εστίασης και μη, στα πόδια σας. Έντεκα λεπτά από την παραλία με τα πόδια και 3 λεπτά από την κοντινότερη στάση λεωφορείων, το καθιστούν ιδανικό για ενοικιαστές κάθε ηλικίας. Πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες συσκευές, παροχές και ανέσεις για να κάνουν την διαβίωσή σας εύκολη, άνετη και σύγχρονη!

Πιο αναλυτικά, στη γειτονιά υπάρχει σούπερ-μάρκετ Μασούτης, φαρμακεία, μανάβικο, καφετέριες, εστιατόρια, βενζινάδικο, φούρνος, πιτσαρίες, γυράδικα, ανθοπωλείο, πάρκο, εκκλησίες, καταστήματα ρούχων και υποδημάτων, βιβλιοπωλείο, γυμναστήριο, κρεοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, ιδιωτικό πάρκινγκ, στάσεις λεωφορείων και πολλά άλλα. Είναι μια γειτονιά γεμάτη ζωή πρωί-βράδυ, ασφαλής ακόμα και τις βραδινές ώρες με πολλές επιλογές διασκέδασης και φαγητού.

Σημείωση:
Το ακίνητο αυτό διατίθεται προς ενοικίαση μόνο σε υποψήφιους ενοικιαστές που δύνανται να προπληρώσουν τα 3 πρώτα ενοίκια.

* Παρακαλούνται θερμά οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά να τηρούν τις προτιμητέες ώρες επικοινωνίας (απογευματινές), όπως έχουν δηλωθεί στην παρούσα αγγελία, καθώς τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, δεν δύναται η επικοινωνία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5633813
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
54 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 600/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης