Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Σταυρούπολη

Σταυρούπολη
  • € 140.000
  • 4
  • 110
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ενσωματωμένο στην καρδιά της Σταυρούπολης Σταυρούπολης, Θεσσαλονίκης, αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα συνδυάζει άνεση και ηρεμία. Με έκταση 110 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει τρία φωτεινά υπνοδωμάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η κουζίνα, ξεχωριστή από τον χώρο του καθιστικού, δημιουργεί ένα μοναδικό χώρο για μαγειρική και κοινωνικές συναντήσεις.

Το μπαλκόνι προσφέρει ευκαιρίες για χαλάρωση και απόλαυση της ησυχίας, καθώς βρίσκεται σε δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο. Η αρχιτεκτονική του κτηρίου, κατασκευασμένου το 1978, αποπνέει κλασική γοητεία με μοντέρνες ανέσεις.

Με χαμηλό κόστος ενέργειας και συνεχή συντήρηση, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτική διαβίωση. Ιδανικό για οικογένειες, προσφέρει ήρεμη διαβίωση σε περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε υποδομές και πράσινους χώρους. Η δυνατότητα εύκολης στάθμευσης προσφέρει επιπλέον άνεση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Σήμερα μία σύγχρονη πόλη που δημιουργήθηκε από τον προσφυγικό οικισμό του 1914.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Διατηρεί μέχρι και σήμερα παραδόσεις και κρατά ζωντανά τα στοιχεία της ιστορίας της. Η Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης (σήμερα) με τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στην περιοχή της Ομόνοιας μαρτυρούν ότι η ιστορία της ξεκινά κατά την νεολιθική εποχή.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται με τις υπόλοιπες περιοχές και το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ και τους κεντρικούς δρόμους.

Επενδυτική Δύναμη: Είναι μια περιοχή που γνωρίζει πρωτοφανή ανοδική τάση όσον αφορά την αγορά ακινήτων καθώς διατίθενται προς πώληση δεκάδες ακίνητα διαφόρων κατηγοριών με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TUWJ - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή