Τριάρι νέο, όγδοος όροφος, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Τούμπα
  • € 430.000
  • 4
  • 138
  • 2
  • 8
  • Ναι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε αυτό το μοναδικό διαμέρισμα 2 επιπέδων που το χαρακτηρίζει απόλυτα η πολυτέλεια και η κομψότητα. Στον 8ο όροφο μιας υπό ανέγερση πολυκατοικίας, στα όρια Πυλαίας - Τούμπας, από μια αναγνωρισμένης αξίας στο χώρο κατασκευαστική εταιρεία, θα απολαύσετε την εκπληκτική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τις στιγμές χαλάρωσης που προσφέρει το φυτεμένο δώμα στο οποίο έχει αποκλειστική πρόσβαση η κατοικία από το δεύτερο επίπεδο.
Τα υψηλής ποιότητας υλικά και την εκπληκτική αισθητική, συμπληρώνει ο εξοπλισμός smart home ο οποίος σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα από τον φωτισμό μέχρι τη θέρμανση με ένα άγγιγμα στο smartphone σας.
Αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 μοντέρνα μπάνια, ένα φωτεινό και άνετο σαλόνι και την κουζίνα με τα ιταλικά έπιπλα επώνυμου οίκου.
Τη θέρμανση αναλαμβάνει ο ατομικός λέβητας αερίου συμπύκνωσης μέσω ενδοδαπέδιας εγκατάστασης. Στον εξοπλισμό επισης περιλαμβάνονται τα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, η θωρακισμένη πόρτα, η προεγκατάσταση κλιματισμού, η εγκατάσταση μηχανικού εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας αλλά και η εγκατάσταση συναγερμού και δικτύου οπτικών ινών.
Τέλος μια αποθήκη στο υπόγειο θα φιλοξενήσει τα προσωπικά σας αντικείμενα και φυσικά παρέχεται μία θέση στάθμευσης με ηλεκτρολογική παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Με τη μοναδική θέα και τον καινοτόμο εξοπλισμό αυτή η κατοικία θα διασφαλίζει άνεση και πολυτέλεια στους νέους της ιδιοκτήτες.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Τούμπα βρίσκεται στα βορειοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.
Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη ενώ είναι γνωστή καθώς φιλοξενεί το Γήπεδο Τούμπας που είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά Δημοτικά Σχολεία αλλά και το Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος". Η περιοχή αποτελεί ιδανική περιοχή για τους φοιτητές καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα Πανεπιστήμια επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπορικούς δρόμους, την αγορά αλλά και σε καφετέριες, bar και εστιατόρια.
Η Τούμπα βρίσκεται περίπου 4χλμ από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από αρκετές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Η Τούμπα διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής της τοποθεσίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T2TA - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
138 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 430.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή