Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 262 τμ, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι

Ακρωτήρι
  • € 480.000
  • 5
  • 262
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται Βίλα 262 τμ σε οικόπεδο 485 τμ στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου.
Έχει πρόσβαση από άσφαλτο, κατασκευασμένη το 2002 , ΠΕΑ : Δ , έχει κουζίνα , σαλόνι , τραπεζαρία , 4 υπνοδωμάτια , 2 μπάνια , διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα , ενεργειακό τζάκι , λέβητα πετρελαίου , πόρτα ασφαλείας , κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πάτωμα από πλακάκι, a/c , ξύλινη εσωτερική σκάλα , εντοιχισμένη κουζίνα με τις ηλεκτρικές συσκευές της , εντοιχισμένες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια , τέντες , βεράντες , κλειστό parking , αποθήκη , κήπο , BBQ , πέργκολα , μεγάλη πισίνα , και ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα.
Αποτελείται από 3 επίπεδα , υπόγειο , ισόγειο , πρώτος όροφος.
Στο υπόγειο βρίσκεται η κλειστή θέση στάθμευσης , αποθήκη , πλυσταριό και ο χώρος του λέβητα , στο ισόγειο υπάρχει η κουζίνα το σαλόνι , η τραπεζαρία , ένα υπνοδωμάτιο και ενα wc με ντουζιέρα ,στο πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια , εκ των οποίων , το ένα είναι πολύ μεγάλο με dressing room και μπαλκόνι, τα άλλα δύο υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και το ένα έχει με πρόσβαση σε ένα μικρό μπαλκόνι , επιπλέον υπάρχει και ένα πολυτελές μπάνιο με μπανιέρα/υδρομασάζ.
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει κήπος με μία μεγάλη πισίνα και BBQ.

Τιμή : 480,000€

Τα Κουνουπιδιανά είναι μια κωμόπολη του δήμου Χανίων, βρίσκεται στη χερσόνησος του Ακρωτηρίου σε υψόμετρο 120 μέτρων , με 1100 κατοίκους. Κοντά στα Κουνουπιδιανά υπάρχουν αρκετά χωριά τα σπουδαιότερα των οποίων είναι Άγ. Ονούφριος , Χωραφάκια, Καμπάνι, Κορακιές, Αρώνι, Γκαλαγκάδο, Στέρνες, Χορδάκι, Μουζουρά, Πιθάρι. Σε μικρή απόσταση έχει φανταστικές αμμώδεις παραλίες καθώς είναι μια δημοφιλής περιοχή διακοπών, η παραλία του Καλαθά, Τερσανά, Σταυρού και Σεϊτάν Λιμάνια είναι μερικές από αυτές. Στα Κουνουπιιδιανά θα βρει κανείς εμπορικά καταστήματα , σχολεία , φροντιστήρια , ταβέρνες , καφέ, μικρά ξενοδοχεία.
Η απόσταση από την πόλη των Χανίων είναι 6 χλμ , από το λιμάνι της Σούδας 9 χλμ , και από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννη 7 χλμ.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α., ΓΕΜΗ: 094595058000 , Τηλ: 6973239723, e-mail: mesites@thymianos.gr , Τηλ: 2821053377 , www.thymianos.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
04-126 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
262 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή