Μονοκατοικία βίλα Ερμιόνη, Κέντρο, Ερμιόνη

ΕρμιόνηΕρμιόνη
  • € 2.700.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 106889 - Αργολίδας Ερμιόνης Πετροθάλασσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα συνολικής επιφάνειας 320 τ.μ. 2 επιπέδων μόνο 10 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 5 μπάνια . Η πολυτελής βίλα βρίσκεται σε ένα υπέροχο οικόπεδο 2000 στρεμμάτων ακριβώς πάνω στην αμμώδη παραλία με βότσαλα με υπέροχη θέα στη θάλασσα και θέα στο γραφικό νησί της Ύδρας.
Η βίλα χωρίζεται σε δύο επίπεδα:
Το επάνω επίπεδο αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι με θέα στη θάλασσα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα διακριτικό wc επισκεπτών, ένα master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και μεγάλη ιδιωτική βεράντα 50 τμ όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή απολαύστε λαχταριστές λιχουδιές ατενίζοντας τα ήρεμα σμαραγδένια νερά της θάλασσας.. Το χαμηλότερο επίπεδο προσφέρει, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια που παρέχουν μπανιέρα και άμεση πρόσβαση στον κήπο, ένα playroom, ένα διακριτικό wc επισκεπτών, ένα laundry room, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και έναν ανεξάρτητο ξενώνα που αποτελείται από δίκλινο υπνοδωμάτιο με μια σουίτα μπάνιο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
Η βίλα έχει επιπλωθεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και με τρόπο που ενισχύει καλύτερα την ομορφιά του σχεδιασμού της.
Οι εσωτερικοί χώροι είναι πολύ ευρύχωροι και ευάεροι με άφθονο φως της ημέρας να μπαίνει μέσα από μεγάλα παράθυρα, επίσης από οποιοδήποτε σημείο της βίλας μπορείτε να απολαύσετε θέα στη θάλασσα.
Ο ευρύχωρος εξωτερικός χώρος προσφέρει πισίνα υπερχείλισης 55 τμ με ξαπλώστρες και ομπρέλες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, έναν σκιερό χώρο χαλάρωσης με καναπέδες ιδανικό για να απολαύσετε το μαγικό ηλιοβασίλεμα, ένα σαλόνι καλυμμένο με πέργκολα με μπαρ ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης με ένα κοκτέιλ. Τις ώρες της ημέρας, το μεγάλο στεγασμένο μπάρμπεκιου δίπλα στην υπαίθρια τραπεζαρία και καθιστικό διαθέτει μια μεγάλη τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς επισκέπτες για παραδοσιακά ελληνικά δείπνα μπάρμπεκιου με φωτιά στο ξύλο, τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, τον τέλεια διαμορφωμένο κήπο.
Ο χώρος της πισίνας έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να φιλοξενούν πλούσια πάρτι και γκαλά.
Η Luxurious Villa δείχνει την ίδια κομψότητα και προσφέρει μεγάλη άνεση στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, κάνοντας αυτή τη βίλα ένα εξαιρετικό καταφύγιο τόσο για οικογένειες όσο και για παρέες φίλων που αναζητούν ένα εξαιρετικά όμορφο και όμορφα διακοσμημένο Κτήμα στο Πόρτο Χέλι. Είναι κατασκευασμένη το 2018 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. Απόσταση από πόλη 3 χλμ., απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 170 χλμ. - Τιμή: 2.700.000 €.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
106889 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή