Μονοκατοικία βίλα Νάξος, Άνω Σαγκρί, Νάξος

ΝάξοςΝάξος
  • € 1.500.000
  • 5
  • 251
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Η Νάξος είναι ευχάριστος προορισμός για κάθε φυσιολάτρη καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Τόσο οι επισκέπτες που επιζητούν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας όσο και οι λάτρεις της περιπέτειας και της δράσης θα εντυπωσιαστούν από τα γραφικά χωριά της καθώς και από τις μαγευτικές παραλίες της που σχηματίζουν μια δαντέλα κατά μήκος του νησιού. Πολλές από αυτές είναι άρτια οργανωμένες για όσους προτιμούν τις κοσμικές πλαζ και άλλες παρθένας εξωτικής ομορφιάς που πραγματώνουν το όνειρο της «γαλάζιας λίμνης».

Ξεχωριστή θέση στο νησί κατέχει η παραλία της Γλυφάδας στη νοτιοδυτική Νάξο όπου τα γαλαζοπράσινα νερά καθώς και η απέραντη χρυσόλευκη αμμουδιά της μαγεύουν μικρούς και μεγάλους. Η παραλία της Γλυφάδας απλώνεται στο νότιο τμήμα του νησιού και απέχει μόλις 17 χμ από την πρωτεύουσα και συνιστά το δημοφιλέστερο πόλο έλξης για τους λάτρεις του kitesurf και windsurf. Η εθιστική ομορφιά της και το γαλήνιο τοπίο της την κάνει σταθερό προορισμό οικογενειών που επιθυμούν να χαρούν ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Σε απόσταση αναπνοής από τη παραλία της Γλυφάδας και πολύ κοντά στις παραλίες Καστράκι και Αλυκό δημιουργούμε μια νέα κατοικία τριών επιπέδων συνολικής επιφανείας 251 τ.μ.

Το ισόγειο της κατοικίας συνολικής επιφάνειας 133,10 m2 περιλαμβάνει ένα μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού - κουζίνας 40 m2, ένα master υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του και δύο ακόμα υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο. Στο χώρο του ισογείου υπάρχει και η εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο και το πρώτο όροφο. Οι εξωτερικοί χώροι της κατοικίας περιλαμβάνουν υπαίθριο σαλόνι με πέργκολα, εξωτερικό χώρο BBQ με WC, μικρούς χώρους καθιστικού στη βεράντα της πισίνας και πισίνα υπερχείλισης 48 m2.
Ο όροφος της κατοικίας, συνολικής επιφάνειας 48,74 m2 περιλαμβάνει ένα master υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του καθώς και βεράντες με απεριόριστη θέα στην παραλία της Γλυφάδας, την Πάρο και το Αιγαίο πέλαγος.
Τέλος το υπόγειο της κατοικίας συνολικής επιφάνειας 70 m2 περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους και το λεβητοστάσιο.
Στο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 3400 m2 περιλαμβάνεται ο κήπος της κατοικίας φυτεμένος με μεσογειακά φυτά και ένα ανοιχτό γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

Ξεφυλλίστε το έντυπο του ακινήτου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-16 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
251 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή