Duplex 260 τμ, Άγιος Πέτρος, Αχαρνές

Αχαρνές
  • € 390.000
    € 429.000(-9,1%)
  • 4
  • 260
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Στην ομορφότερη περιοχή των Αχαρνών και κοντά στο εμπορικό κέντρο βρίσκεται αυτή η καταπληκτική μεζονέτα 4 επιπέδων. Πρόκειται για κατασκευή του 2005, σε άριστη κατάσταση, του οποίου η υψηλή αισθητική και η φινέτσα αποτελούν αποκάλυψη για τους νέους ιδιοκτήτες της.
Η ενιαία σαλονοτραπεζαρία με την κουζίνα στο υπερυψωμένο ισόγειο αποτελεί κρυμμένο μυστικό, του οποίου τα ζεστά χρώματα και οι γήινες πινελιές θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το τζάκι που υπάρχει στο χώρο εναρμονίζεται με το ξύλο και το μάρμαρο και όλα μαζί συνθέτουν μια ζεστή ατμόσφαιρα θαλπωρής και αρμονίας.
Η εσωτερική σκάλα και το εσωτερικό ασανσέρ οδηγούν στο πρώτο επίπεδο, όπου βρίσκουμε δύο φωτεινά υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, καθώς και το δωμάτιο με walk in closet. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκουμε τη μαγευτική σοφίτα, όπου μας υποδέχεται ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με πρόσβαση στη βεράντα της οροφής, η οποία προσφέρει υπέροχη θέα στο βουνό.
Στο ημιυπόγειο θα συναντήσουμε ένα μεγάλο playroom, καθώς και ένα μπάνιο, ενώ υπάρχει και υποδομή για δεύτερη κουζίνα, εφόσον ο νέος ιδιοκτήτης θελήσει να την αξιοποιήσει. Το ακίνητο διαθέτει 2 θέσεις parking, στις οποιες προσφέρει ασφάλεια η γκαραζόπορτα που υπάρχει.
Η μεζονέτα είναι ιδανική για οικογένειες, που αναζητούν την ηρεμία σε συνδυασμό με την αισθητική και το design.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Δήμος Αχαρνών βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Αττικής σε απόσταση 12 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, στους πρόποδες του Όρους Πάρνηθα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Οι Αχαρνές (γνωστές και ως Μενίδι) στο σύνολό τους συνιστούν ένα αστικό τοπίο εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Οι Αχαρνές είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους του νομού και ένας από τους σημαντικότερους σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 καθώς εκεί βρίσκεται το Ολυμπιακό Χωριό. Επίσης, υπάρχουν πολλά κλειστά γυμναστήρια και Δημοτικά γήπεδα Ποδοσφαίρου. Οι Αχαρνές είναι μία πόλη και αναπτύσσεται πλέον ταχύτατα αξιοποιώντας τις δυνατότητες που της παρέχουν τα μεγάλα Ολυμπιακά έργα που έγιναν στην περιοχή, αλλά και τις νέες εντάξεις στο σχέδιο πολλών περιοχών του Δήμου. Είναι μία πόλη με σημαντικά ιστορικά χαρακτηριστικά και ισχυρές πολιτιστικές παραδόσεις καθώς διαθέτει πολιτιστικά κέντρα, θέατρα, και άλλους καλλιτεχνικούς οργανισμούς αλλά και μία πληθώρα από σχολεία και άλλα κέντρα εκπαίδευσης.
Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του Προαστιακού Σιδηρόδρομου που διαθέτει η περιοχή, προσφέρει γρήγορη πρόσβαση καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά και περίπου 35 λεπτά από το αεροδρόμιο. Επίσης, η περιοχή εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές συγκοινωνίας που ενώνουν την περιοχή με το βόρειο κομμάτι της πρωτεύουσας ενώ με το αυτοκίνητο η απόσταση είναι μόλις 30 λεπτά.
Επενδυτική Δυναμική: Στην περιοχή σχεδιάζονται και υλοποιούνται μια σειρά από σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες διασφαλίζουν προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων οικονομικών δραστηριοτήτων και την ανάκαμψη υπάρχουσων διασφαλίζοντας πολύ σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία και κοινωνία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TO55 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή