Duplex 220 τμ, Κάντζα, Παλλήνη Αττικής

Παλλήνη Αττικής
  • € 495.000
  • 5+
  • 220
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετική μεζονέτα 4 επιπέδων - 220 τ.μ. στο Λεοντάρι Κάντζας. Η μεζονέτα συνδυάζει μοντέρνα αισθητική και υψηλής ποιότητας υλικά ενώ κάθε επίπεδο σχεδιάστηκε με λεπτομέρεια για να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαβίωσης. Όλοι οι χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί, ενώ όλες οι βεράντες έχουν ανοιχτή θέα. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2013 και είναι ενεργειακής κλάσης Γ’.
Στο πρώτο επίπεδο, βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι με το υδραυλικό ενεργειακό τζάκι που θερμαίνει ολόκληρη την οικία, η τραπεζαρία καθώς και η άνετη αποθήκη/ laundry room 30 τ.μ.
Στο δεύτερο επίπεδο, βρίσκεται η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το άνετο καθημερινό καθιστικό και το WC για περισσότερη πρακτικότητα.
Στο τρίτο επίπεδο, βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια με φυσικό φωτισμό και ένα μπάνιο, ενώ στο τέταρτο επίπεδο βρίσκεται το master bedroom με ιδιωτικό μπάνιο.
Τέλος, στο πίσω μέρος του κτιρίου υπάρχει μία άνετη αυλή με πρόσβαση σε αυτή τόσο από το πρώτο όσο και από το δεύτερο επίπεδο.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια πολύ γοητευτική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση στην Αττική οδό, τη Λεωφόρο Λαυρίου και διάφορα μέσα μαζικής μεταφοράς και αποτελεί την τέλεια επιλογή για οικογένειες.

Το Λεοντάριο, γνωστό και ως Κάντζα, βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος του γειτονικού δήμου Γλυκά Νερά. Συνορεύει με το κτήμα Κάμπα και το κτήμα Μάτσα. Το κέντρο της συνοικίας βρίσκεται σε μια πευκόφυτη πλατεία όπου βρίσκεται το πάρκο της πόλης, μια περιοχή που είναι γνωστή για τα πεζοδρόμια και τις κομψές γειτονιές της. Στη λεωφόρο Λαυρίου, στα σύνορα με το κέντρο της περιοχής Γλυκά Νερά, υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιατόρια. Ο οικισμός συνεχίζει γύρω από το λόφο, στην κορυφή του οποίου υπάρχει η μικρή πλατεία της Καλλιθέας και ένα γνωστό Κολλέγιο.
Στα βόρεια της περιοχής αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια η γειτονιά του Αγίου Νικολάου, η οποία έχει ενταχθεί αρμονικά στη συνοικία. Το κεντρικό πάρκο του Λεονταρίου βρίσκεται στην οικιστική περιοχή, γύρω από το οποίο υπάρχουν κομψοί πεζόδρομοι, καλλιτεχνικές προσθήκες με έντονο το υδάτινο στοιχείο, γήπεδα και σχολικοί χώροι.
Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το 3ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης, το 2ο Γυμνάσιο, η "Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή", το "Μποδοσάκειο Δημοτικό Σχολείο" του Κολλεγίου Αθηνών και το "Λάτσειο Δημοτικό Σχολείο" του Κολλεγίου Ψυχικού. Επιπλέον, στην περιοχή χτίστηκε πρόσφατα ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Δήμου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SM8Q - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή