Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Μεθώνη
  • € 150.000
  • 8.500
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023
Περιγραφή
Οικόπεδο:

Ανεμπόδιστη θέα θάλασσα και στους πράσινους λόφους, στην περιοχή του Γριζόκαμπου, κοντά στη Φοινικούντα. 8.500 τμ. με μικρή κλίση, 500 μ. χωματόδρομος, 100μ. από το χωριό. Υπάρχουν περίπου 100 ελαιόδεντρα.

Υπέροχη τοποθεσία, ηρεμία, 10′ οδήγηση για την παραλία και τη Φοινικούντα.

Περιοχή:

Ο Γριζόκαμπος είναι ένα μικρό χωριό σε ύψωμα κοντά στη Φοινικούντα, 10′ από την παραλία, 15′ για την Μεθώνη, 30′ για την Πύλο, 40΄για το γήπεδο του γκολφ στη Γιάλοβα και 45′ για το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Την γραφική Φοινικούντα με πολλές επιλογές για φαγητό, ποτό αλλά και υπέροχη παραλία. Την ιστορική πόλη της Μεθώνης που προσελκύει επισκέπτες για το μεγαλοπρεπές κάστρο, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. . Μπορείτε να θαυμάσετε το δίδυμο κάστρο της Μεθώνης που βρίσκεται στην Κορώνη. Στην γύρω περιοχή υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστορα και άλλα ιστορικά μνημεία.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,5%

Δικηγόρος 400€

Πολιτικός Μηχανικός 400€

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
974
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
8.500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή