Μονοκατοικία βίλα 165 τμ, Ελειός - Πρόννοι, Κεφαλονιά

Κεφαλονιά
  • € 630.000
  • 4
  • 165
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδ: 6048 - Κεφαλονιά- περιοχή Ρατζακλί, προς πώληση μοναδικής ομορφιάς βίλα 165m² με πισίνα 60.5m², η οποία βρίσκεται σε αγροτεμάχιο 4.044m² πάνω από την παραλία Καμίνια. Κατασκευάστηκε το 2005 και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο πρόκειται για ακίνητο με ιδιαίτερη ομορφιά και συνδυασμό σύγχρονης/ κλασσικής αισθητικής. Έξω από την κεντρική είσοδο υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης, ο οποίος μπορεί να καλύψει εύκολα 2-3 οχήματα. Μόλις περάσουμε την πύλη υπάρχει όμορφα διαμορφωμένος κήπος με διάφορα δέντρα παράλληλα με ένα ευρύχωρο γκαράζ 20m², με πατάρι, το οποίο επίσης χωράει 2 οχήματα. Το ακίνητο είναι διαμορφωμένο σε διαφορετικά επίπεδα.
Συγκεκριμένα :
Υπάρχει εξοπλισμένη κουζίνα με οικογενειακή τραπεζαρία, κατεβαίνοντας μερικά σκαλοπάτια υπάρχει ευρύχωρο σαλόνι με όμορφη θέα στον εξωτερικό χώρο. Σε αυτόν τον όροφο βρίσκεται ένα πολύ άνετο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο καλεσμένων.
Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Το καθένα έχει το δικό του μπαλκόνι από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει την υπέροχη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και αν ο καιρός το επιτρέπει μπορεί κάποιος να διακρίνει ακόμη και τη Ζάκυνθο.
Στο επίπεδο που βρίσκεται το σαλόνι υπάρχει σκεπαστή βεράντα, η οποία διαθέτει χτιστό μπάρμπεκιου και τραπεζαρία. Επίσης, μπροστά από το υπνοδωμάτιο του ισογείου υπάρχει ένας μεγάλος χώρος με καθιστικό.
Υπάρχει επίσης CCTV, σόμπα, ηλιακός θερμοσύφωνας για ζεστό νερό, μονάδες κλιματισμού που μπορούν να ελεγχθούν με WIFI. Η υδραυλική εγκατάσταση είναι με μεγάλους σωλήνες που αφαιρούν την ανάγκη για κάδους απορριμμάτων χαρτιού υγείας ( Βρετανικό στυλ ).
Πανέμορφα διακοσμημένος κήπος σε όλη την έκταση με διάφορα λουλούδια, διάφορα ανθεκτικά δέντρα και γκαζον.
Όλοι οι χώροι οδηγούν στον μεγάλο κήπο με απεριόριστη θέα όπου εκεί υπάρχει και η τεράστια πισίνα και άφθονος χώρος χαλάρωσης. Δίπλα στην πισίνα υπάρχει στεγασμένος χώρος με τραπεζαρία επίσης.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός του ακινήτου !

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr .

Tιμή 630.000€
Κωδικός: 6048

Τα Ρατζακλί είναι χωριό της νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα του νησιού, την Σκάλα και τον Κατελειό. Είναι ένα μικρό χωριό που το όνομά του προέρχεται από τη λέξη ρατζάτ που σημαίνει σταφίδα αφού παλαιότερα είχε τη μεγαλύτερη παραγωγή σταφίδας στο νησί.
Η παραλία που βρίσκεται πιο κοντά στο Ρατζακλί είναι τα Καμίνια, μια από τις πιο εντυπωσιακές αμμώδης παραλίες της Κεφαλονιάς: ολόχρυση άμμος με κρυστάλλινα ρηχά νερά ιδανική για μικρούς και μεγάλους. Στη μια της άκρη μάλιστα γεννά τα αυγά της η θαλάσσια χελώνα caretta – caretta.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του χωριού είναι η αμφιθεατρική του θέση που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν το Ιόνιο Πέλαγος που απλώνεται μπροστά από το νησί της Ζακύνθου και τον κόλπο του Κατελειού.
Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει έντονη τουριστική ανάπτυξη, καθώς έχουν ανοικοδομηθεί αρκετές μικρές μονάδες, αλλά και μόνιμες κατοικίες ανθρώπων από το εξωτερικό που έρχονται να κατοικήσουν μόνιμα εδώ.
Στο χωριό, υπάρχει αριθμός καταλυμάτων όπως δωμάτια και βίλες και μόλις 3 χλμ. μακριά, στο χωριό Σκάλα οι τουρίστες θα βρουν κάθε είδους καταλύματα από ακριβά ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι όμορφες βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σούπερ μάρκετ , εστιατόρια, καφετέριες και ότι άλλο χρειάζεται για να απολαύσουν οι επισκέπτες αξέχαστες διακοπές.

* Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ *

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά, τα κοινόχρηστα και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6048 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 630.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή