Δυάρι έκτος όροφος, Άνω Νέα Σμύρνη, Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη
  • € 320.000
  • 3
  • 93
  • 1
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Αυτή είναι η κατοικία που αναζητάτε! Στον τελευταίο όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας του 2004, σε μία ωραία και ήσυχη γειτονιά της Άνω Νέας Σμύρνης, βρίσκεται αυτό το εξαιρετικά φωτεινό και όμορφο, διαμπερές διαμέρισμα των 93 τ.μ. Η λειτουργική του διαρρύθμιση προσφέρει άνετη καθημερινότητα και η μεγάλη βεράντα 23 τ.μ. που εκτείνεται σε όλη την πρόσοψη, υπόσχεται χαλαρωτικές στιγμές ατενίζοντας την ανοικτή θέα ως τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή, ενώ η μικρότερη βεράντα στην πίσω πλευρά έχει θέα στον Υμηττό. Ο μεγάλος ενιαίος χώρος που φιλοξενεί το σαλόνι με το τζάκι και την τραπεζαρία, επικοινωνεί με την ευρύχωρη κουζίνα προσδίδοντας μία αίσθηση ελευθερίας και άνεσης,με πρόσβαση και στις 2 βεράντες, απολαμβάνοντας τη θέα και από το εσωτερικό. Η διαρρύθμιση συμπληρώνεται με 2 άνετα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με παράθυρο και 1 wc. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα άμεσης και εύκολης δημιουργίας 3ου υπνοδωματίου ή γραφείου.
Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στις βεράντες, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως και αερισμό όλη την ημέρα. Όλα αυτά συμπληρώνονται με πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, παροχή ζεστού νερού μέσω του λέβητα αερίου, μία άνετη θέση στάθμευσης στην πυλωτή και μία αποθήκη 7 τ.μ. στο υπόγειο. Πολύ κοντά σε συγκοινωνίες και σχολεία, αυτή η ευχάριστη κατοικία είναι ιδανική για ζευγάρια, οικογένειες και επενδυτές.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 3 χλμ. από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια πλούσια, φιλική προς την οικογένεια και αυθεντική γειτονιά, η Νέα Σμύρνη έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα ιστορία: η γειτονιά απέκτησε το όνομά της από την πρώην ελληνική πόλη της Σμύρνης στην Μικρά Ασία, τώρα λέγεται Izmir, στην οποία εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες που έφυγαν τη δεκαετία του 1920. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά πόλης και είναι καταπληκτική, με σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα αλλά και τους προϋπολογισμούς. Το πάρκο (άλσος) της Νέας Σμύρνης είναι μια μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα και κυπαρίσσια ελκυστικό για τις οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Μόλις 5 λεπτά μακριά, βρίσκονται δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό.Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.

Επενδυτική δυναμική: Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη γειτονιά που θα αυξάνει συνεχώς την αξία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TPQA
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή