Duplex Τριπόλεως, Νέα Μάκρη 19005, Κέντρο, Νέα Μάκρη

Νέα ΜάκρηΤριπόλεως, Νέα Μάκρη 19005
  • € 370.000
  • 5+
  • 194
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα 4 υπνοδωματίων δίπλα στη θάλασσα προς πώληση, 194τμ για οικιστική χρήση στην Νέα Μάκρη.
Η Νέα Μάκρη είναι μία πολύ όμορφη οικιστική περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Η πόλη της Νέας Μάκρης είναι παραθαλάσσια και βλέπει τον κόλπο των Πεταλιών. Πολλές οικογένειες την επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και ως μόνιμη κατοικία καθώς βρίσκεται αρκετά κοντά στην πόλη της Αθήνας. Η περιοχή έχει πολύ ωραία φύση και πράσινο, πολλά πάρκα, και παιδικές χαρές, χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με παιδιά αλλά και συνταξιοδοτημένα ζευγάρια που ψάχνουν ηρεμία και γαλήνη δίπλα στη θάλασσα.
Αυτή η ευρύχωρη μεζονέτα καλύπτει 194τμ και απλώνεται σε 3 επίπεδα. Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 WC, και 2 σαλόνια με ένα τζάκι το καθένα. Ένα από τα “χρυσά” χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι το μεγάλο ενιαίο σαλόνι - τραπεζαρία - κουζίνα που σε συνδυασμό με το τζάκι δημιουργούν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και έναν χώρο ιδανικό για οικογενειακές βραδιές με επιτραπέζια και ταινίες αλλά και για μεγάλες συγκεντρώσεις φίλων. Το ακίνητο χτίστηκε το 2001 και έχει 3 μεγάλα μπαλκόνια και ιδιωτική αυλή. Η αυλή είναι ιδανική για BBQs αλλά και για να παίζουν τα παιδιά πριν ή μετά το μπάνιο τους στη θάλασσα που βρίσκεται λιγότερο από 1χλμ από το σπίτι. Η μεζονέτα έχει ανεμπόδιστη θέα της περιοχής και του κόλπου των Πεταλιών. Η ταράτσα της κατοικίας μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο μέρος χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο με φοβερή θέα που ποτέ τίποτα δεν θα την μπλοκάρει. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία οικιστική γειτονιά γεμάτη πράσινο. Επίσης διαθέτει μία θέση στάθμευσης και μία αποθήκη. Η μεζονέτα αυτή μπορεί να γίνει το τέλειο εξοχικό ή και μόνιμη κατοικία μίας οικογένειας. Τα τρέχοντα κόστη του ακινήτου είναι 30 ευρώ για νερό, 120 για ρεύμα, και 500 ευρώ για τον φόρο ΕΝΦΙΑ.
Πρόκειται για μία μοναδική επενδυτική ευκαιρία στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Μπορεί να γίνει το τέλειο σπίτι για μία μεγάλη οικογένεια που θα περάσει αξέχαστα καλοκαίρια στην ευρύχωρη αυτή μεζονέτα μόλις λίγα λεπτά από τη θάλασσα.
Δες όλες τις λεπτομέρειες του ακινήτου στο 3D & Drone Video! Πάτησε τώρα το κουμπί και διαπραγματεύσου την τιμή μέσω της Prosperty!!
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/623
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2732 - 22/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
194 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή