Γκαρσονιέρα Κέντρο, Λόφος Φιλαρέτου, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΚέντρο
  • € 160.000
  • 1
  • 65
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 91-2907 - Καλλιθέα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1966 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 160.000 €
Μοναδικό, πολυτελές διαμέρισμα στην καρδία της Καλλιθέας. Ανακαινισμένο πλήρως το 2023 ( ηλεκτρολογικές - υδραυλικές εγκαταστάσεις ) αποπνέει αέρα κομψότητας και φινέτσας. Το εσωτερικό του αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με υδρομασάζ και ενιαίο σαλόνι - κουζίνα.
Όπως λένε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Τα παρακάτω χαρακτηριστικά το κάνουν ελκυστική επένδυση είτε για ιδιωτική χρήση είτε όχι.: κουφώματα αλουμινίου με αυτόματα ηλεκτρικά ρολά, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και κρυφό φωτισμό σε όλους τους χώρους δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Το προνομιακό του σημείο προσφέρει άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά.
Πρόκειται για ένα μίνιμαλ ακίνητο, ιδανικό για σύγχρονους ανθρώπους που θέλουν να συνδυάσουν μια ποιοτική κατοικία με τα πλεονεκτήματα της Καλλιθέας μιας περιοχής που κρατάει χαρακτήρα και συνεχίζει να γοητεύει.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
91-2907 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή