Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΔάφνηΜαυροκορδάτου 17, Δάφνη 17235
  • € 510.000
  • 5+
  • 170
  • 3
Περιγραφή
Διατίθεται κτίριο διαμπερές και φωτεινό συνολικής επιφάνειας 170τ.μ. στη Δάφνη κατασκευής του 1970 και ολοκλήρωση ανακαίνισης το 2023. Χωρίζεται σε 4 επίπεδα ισόγειο 50τ.μ., 1ος 60τ.μ., 2ος όροφος 60τ.μ. και την ταράτσα με θερμομόνωση και δικαίωμα υψούν.
Το ισόγειο διαθέτει άνετη κουζίνα με καινούργια ντουλάπια, ένα υπνοδωμάτιο με ευρύχωρη ντουλάπα, ένα μπάνιο με νέα είδη υγιεινής και παράθυρο που βλέπει στο φωταγωγό και καινούργιες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε όλους τους χώρους. Παρέχεται θέρμανση μέσω φυσικού αερίου. Εξοπλίζεται με ένα κλιματιστικό νέας τεχνολογίας, ηλιακό θερμοσίφωνο τριπλής ενέργειας, πόρτα ασφαλείας ,δάπεδα από πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου, κήπο 20τ.μ. και πατάρι 5τ.μ. και βρίσκεται σε διαδικασία ολικής ανακαίνισης.
Ο 1ος διαθέτει άνετη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο ιδιαίτερα φωτεινό με άνετες ντουλάπες, ένα μπάνιο με εξαερισμό και καινούργιες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε όλους τους χώρους. Παρέχεται θέρμανση μέσω φυσικού αερίου. Εξοπλίζεται με ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, πόρτα ασφαλείας ,μωσαϊκό πάτωμα, κουφώματα αλουμινίου και πατάρι 5τ.μ.. Είναι μισθωμένο μέχρι 1/01/2025.
Ο 2ος διαθέτει άνετη κουζίνα με καινούργια ντουλάπια, ένα υπνοδωμάτιο ιδιαίτερα φωτεινό με άνετες ντουλάπες, ένα μπάνιο με νέα είδη υγιεινής με εξαερισμό και καινούργιες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε όλους τους χώρους. Παρέχεται θέρμανση μέσω φυσικού αερίου και 2 κλιματιστικά. Εξοπλίζεται με ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου και πατάρι 5τ.μ. Είναι μισθωμένο μέχρι 1/01/2025
Πωλείται και ο κάθε όροφος τμηματικά κατόπιν διαπραγμάτευσης.
Το κτίριο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, πλησίον εμπορικής αγοράς με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων και χώρους εστίασης έντονης επισκεψιμότητας από τους κατοίκους της συνοικίας, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πολύ κοντά σε πάρκα, πλατείες και σχολείο, σε απόσταση 300μ. από το μετρό του σταθμού της Δάφνης.
Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής. Στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ). Συνορεύει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5654181 - 06/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 510.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή