Duplex Δημοκρατίας 6, 570 10, Ασβεστοχώρι, Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης

ΧορτιάτηςΔημοκρατίας 6, 570 10, Ασβεστοχώρι
  • € 255.000
  • 5+
  • 242
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3064407 - Χορτιάτης Ασβεστοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 242 τ.μ. σε οικόπεδο 142 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε πάρκο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 6 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από αεροδρόμιο 24000 μέτρα - Τιμή: 255.000 €
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TERRA κ HOMES!! ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ με αυλή σε οικόπεδο 142 τμ ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης!! Η μεζονέτα βρίσκεται ΧΑΜΗΛΑ στο ΚΕΝΤΡΟ του Ασβεστοχωρίου σε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σημείο με άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες, καταστήματα,σχολεία !!
Αποτελείται από τρεις ορόφους 80 τμ έκαστος. Το ισόγειο αποτελείται από ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, μια πανέμορφη κουζίνα ,ένα υπνοδωμάτιο ,ένα μπάνιο και ένα έξτρα wc. Επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα με την υπόλοιπη κατοικία και διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο,ένα σαλόνι, μια ευρύχωρη κουζίνα ,ένα πλήρες μπάνιο και επιπλέον wc. Ο πρώτος όροφος μας υποδέχεται στο υπερευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι να δεσπόζει στην δεξιά γωνία. Στο αριστερό μας χέρι βρίσκουμε την πολύ φωτεινή και άνετη κουζίνα που συμπληρώνει η αποθήκη ως έξτρα βοηθητικός χώρος. Και στο επίπεδο αυτό υπάρχει πλήρες μπάνιο με ντουζιέρα. Η εντυπωσιακή σκάλα μας οδηγεί στον δεύτερο όροφο με τα 4 υπνοδωμάτια και ένα υπερευρύχωρο και ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ μπάνιο σύγχρονης αισθητικής και απόλυτης φινέτσας. Τα άνετα και φωτεινά υπνοδωμάτια αποτελούν το σήμα κατατεθέν της οικίας ενώ το βεστιάριο στο main bedroom προσθέτει σε άνεση και πρακτικότητα. Το κτίριο είναι ελεύθερο από τέσσερις πλευρές(χωρίς μεσοτοιχίες και επαφή με άλλες ιδιοκτησίες) και είναι απεριόριστα φωτεινό σε όλους τους χώρους του, ευάερο και ευήλιο. Θερμαίνεται με λέβητα πετρελαίου με δυνατότητα σύνδεσης στο φυσικό αέριο. Έξτρα θερμαντικές εστίες αποτελούν τα δύο μεγάλα τζάκια στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Στην κεραμοσκεπή υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας για οικονομία και ευκολία. Διαθέτει 40 τμ δική του αυλή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ στην οποία υπάρχει δυνατότητα παρκαρίσματος ενός αυτοκινήτου. Υπάρχει δυνατότητα εκτός του οικοπέδου για παρκάρισμα και περισσότερων οχημάτων. Η κατασκευή του κτιρίου δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσει το ισόγειο ως μέρος της βασικής κατοικίας αλλά και ως ΤΕΛΕΙΩΣ ανεξάρτητη κατοικία με αυτόνομη είσοδο. Η ενεργειακή του κλάση είναι Γ. ΙΔΑΝΙΚΟ για μεγάλη οικογένεια με παιδιά, αλλά και για όσους επιθυμούν να ζουν με άνεση σε κάθε τους βήμα, ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3064407
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
242 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 255.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή