Duplex Αναπαύσεως, Μεσημέρι 57500, Μεσημέρι, Επανομή

ΕπανομήΑναπαύσεως, Μεσημέρι 57500
  • € 130.000
  • 5
  • 148
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός Αγγελίας: 1023. Πωλείται μεζονέτα τεσσάρων επιπέδων στο χωριό Μεσημέρι. Το πρώτο επίπεδο (ισόγειο) 30 τ.μ. αποτελεί το χώρο στάθμευσης με ηλεκτρική πόρτα και εύκολη πρόσβαση στο δρόμο. Τα υπόλοιπα τρία επίπεδα αποτελούν το χώρο κατοικίας και περιλαμβάνουν δύο μπάνια, wc, ανεξάρτητο σαλόνι, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και αποθήκη. Η θέρμανση επιτυγχάνεται με αυτόνομο λέβητα πετρελαίου. Έχουν τοποθετηθεί πόρτα ασφαλείας και κουφώματα συνθετικά με διπλό υαλοπίνακα σε λευκό χρώμα. Επίσης η κατοικία έιναι επιπλωμένη, διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές και τέντες. Έτοιμο για κατοίκιση. Απεριόριστη Θέα λόγο υψομετρικής θέσης. Εύκολη πρόσβαση, από δύο δρόμους, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού κοντά σε καταστήματα, εκκλησία, τοπική κοινότητα και σχολείο.

Το μεσιτικό γραφείο Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, όντας το παλαιότερο γραφείο της περιοχής (από το 1990) αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της δικής σας αγοραπωλησίας με συνέπεια και πλήρη εχεμύθεια. Σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Μεσημέρι, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1023 - 18/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
148 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή