Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 303 τμ, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 650.000
  • 5+
  • 303
  • 3+
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μοναδικό και σπάνιο, αριστοκρατικό ρετιρέ διαμέρισμα σε υπέροχη πολυκατοικία κατασκευής 1933 σε στυλ Art Deco με άριστα διατηρημένα όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο στην ανερχόμενη περιοχή της Κυψέλης με άμεση πρόσβαση στην αγορά και τα μέσα μεταφοράς. Το διαμέρισμα ήταν αρχικά η κατοικία γνωστής παλιάς Αθηναϊκής οικογένειας και έχει ανακαινισθεί από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του με σεβασμό στον χαρακτήρα art deco, εκ βάθρων το 1991, ενώ έχουν γίνει κάποιες ακόμη ανακαινίσεις το 2000 και 2008 καθώς και εργασίες υγρομόνωσης και θερμομόνωσης της ταράτσας το 2020.
Το διαμέρισμα είναι συνολικά 303τμ και βρίσκεται στον 3ο και τελευταίο όροφο του κτιρίου αποτελούμενο από 2 επίπεδα. Το κυρίως σπίτι είναι 243τμ συν 60τμ δώμα με βοηθητικούς χώρους και 98τμ ταράτσα αποκλειστικής χρήσης. Το κυρίως επίπεδο προσφέρει χωλ με βεστιάριο, μεγάλους χώρους υποδοχής, σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, γραφείο ή TV room και 1 WC. Τα δρύινα δάπεδα, οι marqueterie, οι υπέροχες αυθεντικές πόρτες και οι βιβλιοθήκες αποπνέουν την αρχοντιά της εποχής. Ο χώρος οδηγεί σε άνετη στεγασμένη βεράντα. Η κουζίνα είναι πολύ ευρύχωρη, έχει ανακαινισθεί σε μοντέρνο ύφος το 2008 και είναι εξοπλισμένη με Miele ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης, υπάρχουν 2 μεγάλα υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο καθώς και ένα τεράστιο μάστερ υπνοδωμάτιο με υπέροχες ντουλάπες art deco το οποίο έχει επιβλητικό μαρμάρινο μπάνιο ensuite. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα 60τμ το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ξενώνας καθώς υπάρχουν γραφείο, 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα με χώρο για πλυντήριο/στεγνωτήριο και 1 μπάνιο. Το επίπεδο αυτό οδηγεί στην ταράτσα των 98τμ. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, συναγερμό, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα κλπ. Η πολυκατοικία δεν έχει ασανσέρ αλλά έχει γίνει μελέτη και μπορεί να προστεθεί.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1173 - 28/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
303 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1933
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή