Μονοκατοικία βίλα Φιλελλήνων, Θερμαϊκός 57500, Κέντρο, Επανομή

ΕπανομήΦιλελλήνων, Θερμαϊκός 57500
  • € 400.000
  • 5+
  • 300
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός Αγγελίας: 1028. Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. στον επαρχιακό δρόμο Επανομής Ηράκλειας σε οικόπεδο 7.000 τ.μ.. Το πρώτο επίπεδο (ισόγειο) 140 τ.μ. αποτελείται από σαλόνι με τζάκι , ένα μπάνιο, κουζίνα και δύο δωμάτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητη κατοικία. Στο δεύτερο επίπεδο ( πρώτος όροφος) 100 τ.μ. βρίσκονται ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, βεστιάριο και το μπαλκόνι με απεριόριστη θέα. Στο τρίτο επίπεδο (δεύτερος όροφος ) 60 τ.μ. αποτελείται από δύο δωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες , μεγάλο μπάνιο. Υπάρχει αποθηκευτικός χώρος σε όλα τα επίπεδα. Επίσης υπάρχει στεγασμένο γκαράζ και ανεξάρτητη αποθήκη. Τα δυο επίπεδα έχουν πρόσβαση μεταξύ τους με εξωτερική σκάλα. Επίσης υπάρχει εξωτερικό προστατευμένο κιόσκι με κτιστό φούρνο, ψησταριά και πάγκο πέτρινο με ανεξάρτητη δική του τουαλέτα και ντουζιέρα. Έχουν τοποθετηθεί πόρτες ασφαλείας και κουφώματα συνθετικά λευκής αποχρώσεως, με διπλά τζάμια. Η θέρμανση επιτυγχάνεται με αυτόνομο λέβητα πετρελαίου και ανεξάρτητο τα΄ζακι για τον κάθε όροφο. Το ακίνητο βρίσκεται σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο με 60 δένδρα ελιές, 30 οπωροφόρα και ιδιόκτητη γεώτρηση. Η κεντρική είσοδος διαθέτει ηλεκτρική πόρτα.

Το μεσιτικό γραφείο Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, όντας το παλαιότερο γραφείο της περιοχής (από το 1990) αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της δικής σας αγοραπωλησίας με συνέπεια και πλήρη εχεμύθεια. Σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Μεσημέρι, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1028 - 12/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή