Ξενοδοχείο προς Πώληση

Αρμενοί
  • € 1.500.000
  • 533
  • 3+
Περιγραφή
Βίλες
Όλες οι βιλες είναι διόροφες (μεζονέτες) με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα. Χτισμένες αποκλειστικά με πέτρα και ξύλο για να ταιριάζουν στο περιβάλλον που βρίσκονται. Κάθε κατοικία είναι χτισμένη και σε διαφορετικό επίπεδο λόγω της μεγάλης κλίσης του εδάφους, με κοινούς χώρους (πισίνα, ψησταριά, γυμναστήριο, καφενείο), αλλά και ιδιωτικές αυλές, ανεξάρτητες βεράντες ή μπαλκόνια και ήσυχες γωνίες. Κάποιες από τις μεζονέτες έχουν πρόσβαση στην ταράτσα τους οπου έουμε διαμορφώσει όμορφους κήπους.

Όλες οι κατοικίες έχουν δυο κύριες εισόδους με παραδοσιακές χωριάτικες κλειδαριές και μεγάλα σιδερένια κλειδιά. Είναι διακοσμημένες με πολλά μικρά αντικείμενα λαϊκής τέχνης και αντίκες. Αν και διαφορετικές μεταξύ τους ώς πρός το μέγεθος και τη διαρρύθμιση, όλες διαθέτουν τις ίδιες ανέσεις και πολυτέλεια.
.
Η τουριστική μονάδα είναι σε πλήρη λειτουργία, με σταθερό πελατολόγιο, αξιόλογες συνεργασίες και άριστες κριτικές. Πωλειται με όλο τον εξοπλισμό και το πελατολόγιο της, με σκοπό την συνεχόμενη απρόσκοπτη λειτουργία της.

Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε οικόπεδο 870m² και η θέση της είναι τέτοια ώστε να παρέχει μοναδική θέα σε βουνό, θάλασσα και όλο τον Αποκόρωνα.
Βρίσκεται στα Χανιά, σε υψόμετρο 400m, ενώ απέχει 20km από το κέντρο των Χανίων και 10km περίπου από τις παραλίες της Κυανής Ακτής και των Καλυβών.
Αποτελείται από 5 μεζονέτες, με κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισινα, γυμναστήριο με χαμάμ, στεγασμένο χώρο barbecue και mini market - cafe.
Πρόκειται για 3 αναπαλαιωμένα και 3 νέα κτισματα, απόλυτα εναρμονισμένα στο περιβάλλον, χτισμένα με πέτρα και ξύλο, με ιδιωτικούς αλλά και αρκετούς κοινόχρηστους χώρους.
Καθε κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και αποτειλειται από ενα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι ή στεγασμένη βεράντα, ένα μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα με πάγκο από γρανίτη, όλες τις συγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, τραπεζαρία, καθιστικό με ενεργειακό τζάκι, αυλή, ενώ 3 από αυτές διαθέτουν και ιδιωτικό roof garden.
Τα έπιπλα είναι ρουστίκ, χειροποίητα, σκαλιστά από ξύλο οξυας, οι ηλεκτρικές συσκευές είναι επώνυμες, ενεργειακές κλάσης Α, με πολλές από αυτές να είναι προσβάσιμες ακόμα και από μακριά μέσω internet και ο ιματισμός πλούσιος και άριστης ποιότητας.
.

Αναλυτικά υπάρχουν:
1η κατοικία 66m² 2η κατοικία 81m² 3η κατοικία 96m² 4η κατοικία 88m² 5η κατοικία 92m²
Γυμναστήριο 50m² Μινι μάρκετ 30m² Αποθήκες 30m² Barbecue 40m² Πισίνα 40 m²

Αποτελείται από 5 πετρόχτιστες παραδοσιακές μεζονέτες, πλήρως ανεξάρτητες και πολυτελώς εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Καθε μία είναι διαφορετική σε μέγεθος , αλλά όλες έχουν τον ίδιο εξοπλισμό και επιπλέον μοιράζονται μία θερμαινόμενη πισίνα 40m² περίπου, χώρο μπαρμπεκιου με ψησταριά, ξυλόφουρνο και μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία, μικρό αλλά καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο με χαμάμ και ένα μικρό παραδοσιακό καφενείο - παντοπωλείο. Ολες έχουν ένα ή περισσότερα μπαλκόνια, αυλή, και 3 από αυτές ιδιωτικό roofgarden στην ταρατσα τους.

Μπλε βίλα – Μαντζουράνα
Δίκλινη κατοικία 55τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα. Οι χώροι της είναι διαμορφωμένοι σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα. Διαθέτει ένα μπαλκόνι και μία σκεπαστή βεράντα. Χρονολογείται από τα τέλη του 1800, ενώ παλιότερα ήταν αποθήκη για σιτηρά, λάδι, κρασί. Ένα τμήμα της αποτελούσε μέρος από το πατητήρι που δεν υπάρχει πια.

Πορτοκαλί βίλα – Δίκταμος
Δίκλινη κατοικία 65τ.μ. με δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα έως και 4 άτομα. Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο ισόγειο και οι δύο πλευρές του είναι φυσικός βράχος κάτω από το έδαφος. Διαθέτει μία ανεξάρτητη αυλή και ιδιωτική προσβαση στην ταράτσα - κήπο με πανοραμική θέα.
Η κατοικία αυτή κτίστηκε το 1913 και παλιότερα είχε χρησιμοποιηθεί το μεν ισόγειο σαν αχυρώνας – στάβλος, ο δε όροφος σαν υφαντήριο και δημοτικό σχολείο.

Πράσινη Βίλα – Φασκομηλιά
Δίκλινη κατοικία 75τ.μ. που φιλοξενεί άνετα έως 4 άτομα. Χαρακτηριστικά της κατοικίας αυτής ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος, η τεράστια καμινάδα και το πηγάδι που βρίσκονται όλα μέσα στο σπίτι. Διαθέτει μία κλειστή βεράντα, μία μεγάλη ανεξάρτητη αυλή και έχει πρόσβαση στην ταράτσα με υπέροχη πανοραμική θέα. Χτίστηκε αρχικά στα μέσα του 1800 και χρησιμοποιήθηκε σαν κουζίνα – τραπεζαρία ενώ στο πηγάδι διατηρούσαν λόγω διαφοράς θερμοκρασίας, τυροκομικά προϊόντα και κρασί.

Μωβ βίλα – Μαλοτήρα
Δίκλινη νεόκτιστη κατοικία 85 τ.μ. που φιλοξενεί άνετα έως 4 άτομα. Χτισμένη με παραδοσιακά υλικά και τρόπο, εναρμονίζεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον. Διαθέτει μία σκεπαστή βεράντα με θέα στο κρητικό πέλαγος και όλο τον Αποκόρωνα, μία μεγάλη αυλή και ιδιωτική πρόσβαση στην ταράτσα με πανοραμική θέα σε βουνό και θάλασσα.

Κόκκινη βίλα – Φλισκούνι
Δίκλινη νέα κατοικία 90 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Σε απόλυτη αρμονία με το χώρο και τα παλαιότερα κτίσματα βρίσκεται ψηλότερα από όλες τις άλλες κατοικίες. Η μόνη με κεκλιμένη κεραμοσκεπή στο υπνοδωμάτιο και δύο κλειστές βεράντες με θέα σε βουνό, θάλασσα και την πισίνα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-565863 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
533 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή