Duplex Σκουφά 20-26, Χαλάνδρι 15238, Πάτημα, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΣκουφά 20-26, Χαλάνδρι 15238
  • € 495.000
  • 4
  • 240
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΧΑΛΑΝΔΡΙ Πάτημα, όριο με Βριλήσσια, σε όμορφη περιοχή και ήσυχη, πολύ κοντά με τα πόδια στα Βριλήσσια, δίπλα σε πάρκο, 14 λεπτά με τα πόδια στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, διατίθεται εξαιρετική μεζονέτα 240τμ, ημιυπογείου - υπερυψωμένου ισογείου - 1ου - 2ου ορόφου(σοφίτα), (4 Επίπεδα), προς πώληση.

Έχει κατασκευαστεί το 2004 και ανακαινίστηκε το 2023. Πρόκειται για μια πανέμορφη κατοικία, μεσοτοιχία αλλά πλήρως ανεξάρτητη, πολύ προσεγμένη κατασκευή από πολύ καλά υλικά φτιαγμένη, σε εξαιρετική κατάσταση, άπλετο φως σε όλα τα επίπεδα και με καλή διαρρύθμιση. Έχει ανακαινιστεί και έχει γίνει εξωτερική θερμομόνωση στο βορεινό τμήμα, φρεσκοβαμμένο. Επίσης διαθέτει φρεάτιο ανελκυστήρα που ενώνει όλα τα επίπεδα.

Αποτελείται από το υπερυψωμένο ισόγειο κυρία είσοδος, με άνετο καθιστικο - τραπεζαρία με τζάκι, βεράντα με μικρό κηπάκι με γκαζόν και φυτεμένη περίφραξη, 1 κουζίνα πολύ προσεγμένη και αυλή με μπάρμπεκιου. Εσωτερική σκάλα αλλά και υποδομή για να μπει ασανσέρ που ενώνει όλα τα επίπεδα, 1ος όροφος με 2 άνετα υ/δ με βεράντες, στο 1 υ/δ υπάρχει δυνατότητα να γίνουν 2υ/δ καθώς έχει γκρεμιστεί ένας τοίχος. 2ος όροφος σοφίτα με βεράντα και ένα μπάνιο . Ημιυπόγειο playroom ενιαίος χώρος με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και 1 μπάνιο, το λεβητοστάσιο το γκαράζ 2 θέσεων και αποθήκη. Διαθέτει θέρμανση Ατομική με Αντλία θερμότητας και πετρελαίου, ενώ επίσης διατίθεται Ενδοδαπέδια θέρμανση, Θέρμανση ανά επίπεδο, Κλιματισμός, Ηλιακός, Boiler, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει ξύλινα κουφώματα με αλουμίνιο από την εξωτερική πλευρά, με Διπλά τζάμια, Β+ ενεργειακό πιστοποιητικό, και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής για καλύτερη απόδοση στην ενδοδαπέδια θέρμανση, Ξύλο στο σαλόνι. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Φρεσκοβαμμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται 900 Μέτρα από μετρό,
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5661131 - 22/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή