Δυάρι Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη, Ξηροκρήνη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία ΦανερωμένηΞηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 90.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Περιοχή Ξηροκρήνης σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από τον υπό ανέγερση σταθμό του μετρό και 50 μέτρων από τον σιδηροδρομικό σταθμό, πωλείται εμπρόσθιο,διαμπερές διαμέρισμα 2ου ορόφου,επιφάνειας 92 περίπου τετραγωνικών μέτρων.
Αποτελείται από 2 άνετα υπνοδωμάτια στο πίσω μέρος,με ανεξάρτητα μπαλκονάκια το καθένα, κουζίνα, μπάνιο,διάδρομο,χωλ και μεγάλη σαλοτραπεζαρία που οδηγεί στο μπροστινό μπαλκόνι.
Σε ήσυχο,ασφαλές σημείο, δίπλα σε αστυνομικό τμήμα, σε ελάχιστη απόσταση από την αγορά του κέντρου, κοντά σε υπηρεσίες, σχολεία ,δημόσιες υπηρεσίες, ενώ παρέχει άμεση πρόσβαση και σε αστικές συγκοινωνίες από τον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ.
Εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο λόγω τοποθεσίας ,δίνει τη δυνατότητα υψηλών αποδόσεων μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης ή τουριστικής εκμετάλλευσης , αλλά και ως επιλογή για ιδιοκατοίκηση, καλύπτοντας σε χώρους τις ανάγκες μιας οικογένειας!

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
553381 - 15/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή