Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΆνδροςΆνδρος
  • € 78.000
  • 2.100
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024
Περιγραφή
Πωλείται μοναδικό αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο/οικόπεδο των 2,1 στρ κοντά στην περιοχή Υψηλού/Υψηλών, κοντά στους οικισμούς Στραπουριές και Μεσαθούρι και πλησίον του γνωστού οικισμού των Λάμυρων στα Δ της Χώρας της Άνδρου, από τα πιο πλούσια χωριά του νησιού, κατοικία πολλών γνωστών Ανδριώτικων εφοπλιστικών οικογενειών. Βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Μενήτων-Στραπουριών-Νειμποριού-Άνδρου, με πρόσβαση στη Χώρα από τα Β. Η ευρύτερη περιοχή είναι από τις πιο πράσινες της Άνδρου και γειτονεύει με την περίφημη πεζοπορική διαδρομή Andros Route, έναν από τους κορυφαίους πανευρωπαϊκά προορισμούς για πεζοπορία, που περνά από τοπία μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Σε ύψος ~300μ από την επιφάνεια της θάλασσας και σε απόσταση 3,5χλμ από αυτή στο Νειμποριό, το αγροτεμάχιο προσφέρει απεριόριστη θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στα ανατολικά, προς όλη τη Χώρα από τη Β πλευρά της παραλίας του Νειμποριού και Ν προς την κοιλάδα των Μεσαριάς και των Λειβαδιών. 
Με σχεδόν ορθογώνιες διαστάσεις 43μ Χ 50μ περίπου, έχει πρόσοψη περίπου 50μ στην ανωτέρω επαρχιακή οδό, είναι εντός οικισμού και διατηρεί αρτιότητα και οικοδομησιμότητα των 158τμ με μέγιστο ύψος 7,5μ. για συγκεκριμένο τμήμα του αγροτεμαχίου. Βρίσκεται εκτός της παράκτιας ζώνης ΖΟΕ των 350μ και εκτός δικτύου Natura 2000. Δεν είναι χαρακτηρισμένο ως δασική έκταση και διατηρεί ισχύουσα άδεια οικοδομής 107,5τμ. Η περιοχή του αγροτεμαχίου βρίσκεται σε οδική απόσταση 3χλμ από την οργανωμένη παραλία Γυάλια, 3,1χλμ από τη Μεσαριά μέσω Λαμύρων, 4χλμ από τις Στενιές, 4,4χλμ από τη Χώρα της Άνδρου, 17χλμ από την Παλαιόπολη, 25χλμ από το Μπατσί, 32χλμ από το Γαύριο, λιμάνι του νησιού. Κατάλληλο για κατοικία ή επένδυση.  Βίντεο ξενάγησης και ορίζοντα: https://www.youtube.com/watch?v=T-i-eV5e7TA -
Σε απόσταση μόλις 2 ωρών από την Αθήνα, το νησί της Άνδρου έχει πλούσιες γεωγραφικές αντιθέσεις και συνδυάζει το ξερό κυκλαδίτικο τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τα άφθονα νερά. Είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας με ψηλά βουνά, πολλές χαράδρες, μικρά ποτάμια, κοιλάδες, τρεχούμενα νερά, κυπαρίσσια, βελανιδιές, οπωροφόρα δέντρα, ελιές, ιαματικές πηγές και υπέροχες παραλίες. Η Άνδρος, πατρίδα φημισμένων καπετάνιων και εφοπλιστών, συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παράδοση με νεοκλασικές επιρροές στα μεσαιωνικά, νεοκλασικά και νησιώτικα σπίτια της και αποτελεί μοναδικό προορισμό πολιτιστικού τουρισμού, απλά και μόνο για τα διεθνούς φήμης μουσεία της. Προσφέρει δε όλες τις βασικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κατοίκων, όπως νομικές, ιατρικές, δημόσιας τάξης και εμπορικές/επιχειρηματικές. 
Αποκλειστικά από την Keller Williams Cosmos.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
553709
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
2.100 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 78.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή