Μονοκατοικία βίλα Επανομή, Κέντρο, Επανομή

ΕπανομήΕπανομή
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 370
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Βίλα Προς Πώληση,Θεσσαλονίκη, Επανομή: Πωλείται διαμπερής Βίλα 370τ.μ. σε 5000τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση. Αποτελείται από 8 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 4 είναι master, 2 κουζίνες, 3 σαλόνια, Κήπο, εσωτερική αποθήκη, 5 μπάνια και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2010, βαμμένη και διαθέτει θέα στη θάλασσα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 2 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από πέτρα, τζάκι, σίτες, συναγερμό, playroom, δορυφορική κεραία. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Υπερυψωμένο ισόγειο: 2 Υπνοδωμάτια με θέα στη θάλασα και πρόσβαση στην μπροστινή βεράντα,ένα δωμάτιο(βεστιάριο ρούχων),μία αποθήκη τροφίμων και ένα δωμάτιο(πλυντήριο-στεγνωτήριο-σιδερωτήριο).Μία ξεχωριστή μεγαλοπρεπής κουζίνα με τραπεζαρία φαγητού και σαλοτραπεζαρία-καθιστικό με ενεργειακό τζάκι και τεράστια μπαλκονόπορτα με πρόσβαση στην εξωτερική βεράντα και τον κήπο και θέα την απέραντη θάλασσα.Κολλητά στο ισόγειο βρίσκεται ένα δεύτερο ανεξάρτητο διαμέρισμα με δική του είσοδο από τον κήπο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος φιλοξενίας και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μεγάλη σαλοκουζίνα και μπάνιο.Πρώτος όροφος: 2 Υπνοδωμάτια master το καθένα με το δικό του μπάνιο και πρόσβαση στο εξωτερικό τεράστιο μπαλκόνι με τζακούζι και απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Καθώς επίσης ένα δωμάτιο γραφείο και ένα βεστιάριο ρούχων. Ημιυπόγειο: Σαλοτραπεζαρία με δικό της ενεργειακό τζάκι,μπάνιο με παράθυρο αερισμού,ένα δωμάτιο(γυμναστήριο-play room),ένα βεστιάριο ρούχων,ένα δωμάτιο εκκλησάκι και το κελάρι με την κάβα ποτών. Στον περιβάλλοντα πέτρινο περιφραγμένο εξωτερικό χώρο βρίσκεται χτισμένο ένα ξεχωριστό οίκημα στο οποίο υπάρχουν,ένας χώρος δεξιώσεων,μία αποθήκη για πυροπροστασία και εγκατάσταση γεννήτριας,κλειστό γκαράζ αυτοκινήτων καθώς και ψησταριά,ξυλόφουρνος,κουζινάκι και τουαλέτα. Πλειάδα οπωροφόρων δέντρων,αμπέλια,μποστάνι πανέμορφα λουλούδια και προεγκατάσταση πισίνας. Γυψοσανίδες με κρυφούς φωτισμούς,συναγερμό,κάμερες με σύστημα παρακολούθησης από την κεντρική κρεβατοκάμαρα,φωτοβολταικά και τρείς νομιμοποιημένες.Τιμη 1.200.000
Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.cen θαter@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
565961 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
370 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή