Ρετιρέ Απαλός, Κέντρο, Αλεξανδρούπολη

ΑλεξανδρούποληΑπαλός
  • € 96.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11556 - Αλεξανδρούπολη Απαλός ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 260 μέτρα - Τιμή: 96.000 €
Κωδικός ακινήτου: 11556 - Αλεξανδρούπολη Απαλός ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο. Χτισμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Β, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα άνετο και σύγχρονο σπίτι.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες. Απολαύστε την απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι σας, ενώ οι συνθετικοί τζαμίες και τα πλακάκια στα πατώματα δημιουργούν μια μοντέρνα ατμόσφαιρα σε όλο τον χώρο.

Οι εντοιχισμένες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και οι αποθήκες προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το τζάκι και ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το διαμέρισμα ιδιαίτερα προσιτό και συνάμα πολυτελές.

Η ανοιχτωσιά του διαμερίσματος, με την όμορφη βεράντα και το BBQ, προσφέρει μια ιδανική έξοδο στον εξωτερικό χώρο. Η απόσταση από την παραλία μόλις 260 μέτρα, κάνει αυτό το διαμέρισμα τον τέλειο προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση.

Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην όμορφη Αλεξανδρούπολη. Η τιμή του είναι μόλις 96.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε μια ξενάγηση στο χώρο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11556 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 96.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή