Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αργυρούπολη
  • € 2.600.000
  • 5+
  • 588
  • 3+
Περιγραφή
Πρόκειται για ακίνητο 5 διαμερισμάτων που πωλείται εξολοκλήρου. Σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες περιοχές του Ελληνικού, μόλις 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία του Ελληνικού, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό 2όροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 588 τμ. με πέντε 5 διαμερίσματα πλήρως ανακαινισμένα και έτοιμα για επένδυση. Συνδυάζει την πολυτέλεια την άνεση και την εξαιρετική τοποθεσία!
Μια πολύ έξυπνη επενδυτική και οικιστική λύση στο οποίο μπορείτε να ζήσετε σε ένα από αυτά όπως στο ρετιρέ του 2ου ορόφου και τα υπόλοιπα διαμερίσματα να τα ενοικιάσετε.

Στο Ισόγειο συναντάμε 2 εξαίρετα διαμερίσματα 125τμ. και 65τμ. και έναν επιπλέων χώρο με δυνατότητα ενός επιπλέων studio 50τμ. Επίσης στον πρώτο όροφο βρίσκουμε 2 καταπληκτικά διαμερίσματα 93τμ. και 80τμ. και στον δεύτερο όροφο ένα υπέροχο ρετιρέ 175τμ. με άπλετο φως και μεγάλα μπαλκόνια που μπορούν να σας προσφέρουν ονειρικά απογεύματα .Ένα σπίτι που πραγματικά θα νιώσετε την ελευθερία και την ιδιωτικότητα σας στο μέγιστο. Στην ταράτσα του κτιρίου έχουν τοποθετηθεί αναμονές και βάσεις για ένα επιπλέων διαμέρισμα ή και απλά για μια πέργκολα για ήσυχα και απολαυστικά απογεύματα με θέα το βουνό και τη θάλασσα.

Πολύ αξιόλογη κατασκευή ,του 1996 ο 1ος και ο 2ος όροφος. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση καλοριφέρ σε κάθε διαμέρισμα και τα καλύτερα υλικά όπως τα έπιπλα κουζίνας και μπάνιου ,δάπεδα με μάρμαρα Διονύσου και στα υπνοδωμάτια παρκέ δρύινα. Δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου. Στο πίσω μέρος του κτιρίου βρίσκουμε τον κήπο με πολύ πράσινο και πολλά δέντρα για απόλυτες στιγμές χαλάρωσης. Πραγματικά μια έξυπνη επενδυτική λύση για εκείνων που θα το αποκτήσει.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα , στην περιοχή του Ελληνικού που αποτελεί το επίκεντρο ενός τεράστιου οικιστικού κέντρο ανάπτυξης, το οποίο θα περιλαμβάνει πολυτελή σπίτια, ξενοδοχεία, καζίνο, μαρίνα, εμπορικά καταστήματα και γραφεία, που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής της Αθηναϊκής Ριβιέρας και φυσικά των κατοίκων του Ελληνικού.
Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, το Ελληνικό διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ.
Η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με το κέντρο της Αθήνας μέσω του μετρό της Αθήνας, ενώ το Τραμ της Αθήνας εξυπηρετεί το παράκτιο τμήμα του προαστίου. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 40 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο. Η νέα παραθαλάσσια οδική ανακατασκευή υπόσχεται να δημιουργήσει διαδρομές ποδηλασίας και μονοπάτια τζόκινγκ.
Η αγορά ακινήτου στο Ελληνικό αποτελεί μια επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις. Ο εμπορικός κόμβος των νοτίων προαστίων, η Γλυφάδα, απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα , ενώ το μοναδικό γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες της Αθήνας, βρίσκεται στα όρια του Ελληνικού και της Γλυφάδας.
Η Επενδυτική Δυναμική είναι τεράστια . Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T99S - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
588 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 2.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή