Τριάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

Ωραιόκαστρο
  • € 275.000
  • 5
  • 169
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στο κέντρο του Ωραιοκάστρου σε σημείου όπου βρίσκονται εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, ιατρικά κέντρα, εξυπηρέτηση από συγκοινωνία, καθώς επίσης σχολεία και άλλες υπηρεσίες, βρίσκεται αυτό το γωνιακό και πολύ άνετο διαμέρισμα 1ου ορόφου 169 τμ. Πρόκειται για μία αυτόνομη και πολύ ωραία ιδιωτική κατασκευή με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικα όπως τα ξύλινα δάπεδά του. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, άνετους χώρους υποδοχής (σαλόνι, τραπεζαρία), ευρύχωρη κουζίνα σε ιδιαίτερο χώρο. Το ακίνητο είναι πολύ φωτεινό λόγω των πολλών ανοιγμάτων περιμετρικά και διαθέτει άνετη βεράντα με ΒΒQ. Επίσης αν και βρίσκεται κεντρικά προσφέρει την αίσθηση της άνεσης και της ελευθερίας λόγω της θέας που παρέχει και του καλού προσανατολισμού. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Το Ωραιόκαστρο είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ωραιόκαστρο αποτελεί ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η Λίμνη του Ωραιοκάστρου που εκτείνεται σε 60 στρέμματα και περικλείεται από πράσινο. Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το Δημοτικό Γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Προσβασιμότητα: Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο μέσω της οδού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή συνδέοντας τη με το κέντρο, το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες περιοχές.

Επενδυτική Δύναμη: Το Ωραιόκαστρο διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, προσελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TV5N - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
169 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή