Duplex Μυτιλήνης 6, Βάρη 16672, Βάρη, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - ΒάρκιζαΜυτιλήνης 6, Βάρη 16672
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Στην Βαρη, σε εξαιρετική γειτονιά, πωλείται πανέμορφη μεζονέτα 300 τ.μ., σε τέσσερα επίπεδα. Στην είσοδο του κτιρίου συναντάει κανείς την  εξωτερική πισίνα (με ψηφιδωτό) ,η οποία είναι ορατή σε όλους τους ορόφους και ακολουθεί  έναν πράσινο δεντροφυτεμένο κήπο, με διαμορφωμένο χώρο για εστίαση BBQ .
Το σαλόνι διαθέτει μαρμάρινο τζάκι και η τραπεζαρία είναι ευρύχωρη και φωτεινή καθώς ο χώρος είναι ψηλοτάβανος και περιβάλλεται απο πολλά τζάμια. Τα πατώματα είναι ξύλινα και ο φωτισμός κρυφός. Στη συνέχεια υπάρχει η κουζίνα που είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει άμεση πρόσβαση στον χώρο εστίασης . Ένα βοηθητικό μπάνιο ξένων και ασανσέρ το οποίο βρίσκεται σε όλους τους ορόφους καθώς επίσης και εσωτερική μαρμάρινη σκάλα με κουπαστή.
 Στο κάτω όροφο υπάρχει το playroom ,με ειδικό παράθυρο το οποίο βλέπει το εσωτερικό της πισίνας και κουζίνα που είναι ανοιχτή και εξοπλισμένη. Δυο δωμάτια ,δυο αποθήκες μικρές και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Η πρόσβαση στον κάτω κήπο είναι άμεση. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο συναντάμε δυο υπνοδωμάτια με ενιαία βεράντα και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Έξτρα αποθηκευτικοί χώροι επίσης διαθέσιμοι.
 Τέλος στον δεύτερο όροφο ένα μάστερ υπνοδωμάτιο με ένα μπάνιο με Jacuzzi. Υπάρχουν κλιματιστικά σώματα παντού, ηλιακός θερμοσίφωνας και η θέρμανση γίνεται με αντλία, με χρήση ρεύματος και πετρελαίου. Η πόρτα είναι ασφαλείας και ο συναγερμός ενεργός σε όλα τα επίπεδα με ανεξάρτητη οθόνη χειρισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι ανερχομένη και απέχει ελάχιστα τόσο απο το κέντρο της Βάρκιζας όσο και απο την Βουλιαγμένη και κατα συνέπεια και απο την  θάλασσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5670061 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή