Ρετιρέ Χρυσάφη-Γεωργόγλου Γεωργία, Κέντρο, Μουδανιά

ΜουδανιάΧρυσάφη-Γεωργόγλου Γεωργία
  • € 163.000
  • 3
  • 81
  • 1
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-692 - Μουδανιά Νέα Μουδανιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 81 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1973 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 163.000 €
Μοναδικό Διαμέρισμα τρίτου ορόφου στο κέντρο των Νέων Μουδανιών με εκπληκτική θέα θάλασσα.
Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα με μαγευτική θέα και μεγάλο μπαλκόνι σε μοναδική κεντρική τοποθεσία στα Νέα Μουδανιά. Όλα τα δωμάτια είναι προσόψεως και έχουν θέα τη θάλασσα, την προκυμαία των Νέων Μουδανιών κ τον Όλυμπο. Βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο των Νέων Μουδανιών. 81.00 τ.μ. μικτά κ 73 τ.μ. καθαρά. Περιλαμβάνει, δύο δωμάτια, σαλοκουζίνα , μπάνιο, κλειστό πατάρι 4.5 τ.μ. Στο υπνοδωμάτιο βρίσκεται εντοιχισμένη τετράφυλλη ντουλάπα και υπάρχει δυνατότητα για τρίτο δωμάτιο. Το δάπεδο σε όλους τους χώρους έχει πλακάκια και τα κουφώματα είναι ασφαλείας. Η ανατολή και δύση είναι ορατή από το μπαλκόνι καθόλη την διάρκεια των μηνών του χρόνου. Η μονωμένη ταράτσα έχει κυκλική θέα σε όλα τα Μουδανιά.
Το διαμέρισμα αν και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, βρίσκεται 240μ. από την κεντρική πλατεία και το εμπορικό κέντρο και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις του Δήμου. Η πλαζ βρίσκεται σε 1χιλ., το κέντρο ψυχαγωγίας με παραλιακά εστιατόρια, cafe, αρχίζει σε 60μ.(προκυμαία), το δημοτικό θέατρο σε 250μ., δημόσιο πάρκινγκ 50μ., δημαρχείο 200μ., Κέντρο Υγείας (Ε.Σ.Υ) 500μ, αστυνομικό τμήμα 150μ., παιδική χαρά σε 100 μέτρα και το αεροδρόμιο είναι σε απόσταση 52.000 χιλ.
Το διαμέρισμα είναι έτοιμο για άμεση μετακόμιση. Ιδανικό τόσο για χρήση ως εξοχική κατοικία όσο και για μόνιμη κατοικία ή για εκμετάλλευση. Τιμή πώλησης 163000€.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-692 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
81 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 163.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή