Γκαρσονιέρα Parko, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςParko
  • € 240.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024
Περιγραφή

Η Παροικία, ορίζεται ως η πρωτεύουσα και η καρδιά της Πάρου. Πρόκειται για μια παραδοσιακή κοινότητα που αποπνέει το νησιώτικο χαρακτήρα. Αμέτρητες είναι οι επιλογές, σε γραφικές ταβέρνες, ενώ για όσους προτιμούν τον περίπατο, μπορούν να εξερευνήσουν τα όμορφα σοκάκια της, και για όσους επιθυμούν ένα χαλαρό ποτό υπάρχουν εξαιρετικά Cocktail Bar μπροστά από την θάλασσα αγναντευοντας την δύση του ηλίου.

Στο κέντρο της Παροικίας εντοπίζεται ένα όμορφο και πολύ Cozy Studio Apartment, έτοιμο να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του.

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εισόδου, εκεί βρίσκεται το καθιστικό,που αρμονικά συνυπάρχει με την κουζίνα, εξίσσου φωτεινή και πλήρως εξοπλισμένη.

Ο μεγάλος και άνετος καναπές είναι τοποθετημένος μπροστά απο την μεγάλων διαστάσεων οθόνη, που οι καλεσμένοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί μια ταινία.

Το ακίνητο, διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο πλήρως επιπλωμένο, άνετο και λειτουργικό, ενώ το μπάνιο του είναι διαμορφωμένο, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του καλεσμένου.

Στο μπαλκόνι έχει τοποθετηθεί μια τραπεζαρία που μπορεί κανείς, κατα την καλοκαιρινή σεζόν να απολαύσει το πρωινό του, με θέα το λευκό και το μπλε των σπιτιών ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν την ηλιολουσία.

Μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ακινήτου, η μικρές αποστάσεις, για τη θάλασσα, και τα τοπικά μαγαζιά. Ιδανικό για όποιον αγαπάει το περπατημα και θέλει να το συνδυάσει με τη νησιωτική καθημερινότητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
7-595
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή