Δυάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Κέντρο, Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος
  • € 185.000
  • 3
  • 78
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα ηλιόλουστο διαμέρισμα 78 m² στον άγιο Δημήτριο κατασκευής του 1978 με κεντρική θέρμανση πετρέλαιου.

Μόλις 350 m από το μετρό Δάφνης και το μετρό Αγίου Δημητρίου δίπλα στη στάση λεωφορείου άγιουΔημήτριου, τα κοινόχρηστα είναι χαμηλά - μέσος όρος 20 με € 60 το χειμώνα συμπεριλαμβανομένου την θέρμανση τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια.

διαθέτει μεγάλο πατάρι με καινούργιο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα 80 λίτρων, περιμετρικές τέντες θυροτηλεόραση δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια μεγάλες ντουλάπες Εντοιχισμένη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας και κεντρική είσοδο με πρόσβαση για ΑΜΕΑ

Ο Άγιος Δημήτριος (ελληνικά: Άγιος Δημήτριος που σημαίνει Άγιος Δημήτριος) είναι ένα προάστιο στο νότιο τμήμα της Αθήνας, Ελλάδα. Από την πόλη περνούν αρκετοί κεντρικοί δρόμοι. Συνδέεται επίσης με Κατεχάκη, Λεωφόρο Βουλιαγμένης ανατολικά, Ποσειδώνος (GR-89 δυτικά και λεωφόρος νότια. Βρίσκεται ΝΔ της Αττικής Οδού (αριθμός 65) που είναι γνωστός και ως Δακτύλιος Υμηττού που άνοιξε. το 2004 με τον κόμβο Κατεχάκη.Βρίσκεται επίσης Ν της Αθήνας Δ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, Β της Βουλιαγμένης, ΒΔ του Ακρωτηρίου Σουνίου και ΝΑ του Πειραιά και της Λεωφόρου Συγγρού.Οι διάσημες παραλίες που είναι και πιο κοντινές της Αθήνας βρίσκονται στα δυτικά. ο πιο διάσημος δρόμος του δήμου είναι η Διονυσίου Σολωμού.

Ο Άγιος Δημήτριος από το 2004 διαθέτει σταθμό του μετρό της Αττικής Μετρό με την Κόκκινη Γραμμή με το όνομα Αλέξανδρος Παναγούλης που φέρει το όνομα του Αλέξανδρου Παναγούλη, πριν από το 2004 ήταν η Δάφνη ως πλησιέστερος σταθμός. Ο σταθμός είναι το νοτιότερο της γραμμής 2.

- Η Erkos είναι μια εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας και αναπτύσσεται με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει premium ακίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ιδιώτες αγοραστές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αναζητούν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ο Έρκος προέρχεται από την ελληνική λέξη έρκος: /ér.kos/ → /ˈer.kos/ που σημαίνει «περίβολο, τοίχος, ασφάλεια, προστατευτικός περίγυρος». Η Erkos μοιράζεται αυτές τις προτάσεις της παροχής σταθερών και ασφαλών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης.

Στον Έρκο, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι η προσφορά επαγγελματισμού και η συνεργασία με ειδικούς για την παροχή γρηγορων και χωρίς άγχος πωλήσεων και ανάπτυξης ακινήτων.

Το Erkos είναι ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες στην αγορά premium.

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν αποτελεσματικά τη συνολική διαδικασία αγοράς και πώλησης. Λειτουργούμε σε συνεργασία με κορυφαία δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφους, τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς για να προσφέρουμε μια γρήγορη και επαγγελματική προσέγγιση σε οικογένειες και επαγγελματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5674013 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή