Τριάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Μπατσί, Άνδρος

Άνδρος
  • € 275.000
  • 4
  • 77
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Το St Paul's είναι ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 77 τ.μ με μία ευρύχωρη βεράντα 60 τ.μ, πλήρως επιπλωμένο στο κέντρο του Μπατσιού, μόλις λίγα βήματα από την παραλία, τα καφέ, τα εστιατόρια και την νυχτερινή διασκέδαση αυτής της κοσμπολίτκης πόλης.

Έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2020 σε πολύ υψηλά πρότυπα. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια ένα μοντέρνο μπάνιο με παλιούς μαρμάρινους νεροχύτες, μοντέρνα κουζίνα, με κορυφαίες συσκευές SMEG έξυπνα σχεδιασμένα για μεγιστοποίηση των χώρων και του φυσικού φωτισμού. Υπάρχει επίσης ένα πολύ χρήσιμος βοηθητικός χώρος αποθήκης και πλυντηρίου.

Όλα τα δωμάτια οδηγούν στην ευάερη και κομψή σκεπαστή βεράντα με έπιπλα τραπεζαρίας, καθιστικό και ξαπλώστρες, ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες των διακοπών.

Είναι ένα ακίνητο με το κλειδί στο χέρι, ντυμένο με επιλεγμένα αντικείμενα από τις αθηναϊκές αγορές με αντίκες. Έχει τα πάντα και άλλα...πολλά για άμεση κατοίκηση από τους νέους του ιδιοκτήτες.

Η Άνδρος είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος και το δεύτερο μεγαλύτερο μετά τη Νάξο. Η Άνδρος είναι μια μικρογραφία της ίδιας της Ελλάδας. Το μοναδικό τοπίο της συνδυάζει ψηλά βουνά με βαθιές, καταπράσινες κοιλάδες, ορμητικά ποτάμια, φυσικές πηγές και εκπληκτικές παραλίες που λούζονται στον χρυσαφένιο μεσογειακό ήλιο. Η κλασική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική αντιπαραβάλλεται με τα συναρπαστικά βενετσιάνικα και βυζαντινά μνημεία, ενώ ένα υπέροχο δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών μήκους 100 χιλιομέτρων (γνωστό ως Andros Routes και πιστοποιημένο από την ΕΕ) προσελκύει εκδρομείς από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού. H πρωτεύουσα της Άνδρου, η Χώρα, είναι μία από τις ομορφότερες των Κυκλάδων. Κομψή, αξιοπρεπής και αυθεντική, διαθέτει εντυπωσιακά μουσεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο Άνδρου και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με μια νέα εξαιρετική έκθεση κάθε καλοκαίρι.

Ένας υπέροχος πεζόδρομος, μήκους ενάμισι χιλιομέτρου, οδηγεί τους επισκέπτες στο κέντρο της πόλης δίπλα από καταστήματα, εστιατόρια, εκκλησίες, ιστορικά μνημεία και καταλήγει στην Πλατεία του Αφανούς Ναύτη όπου δεσπόζει το γιγαντιαίο γλυπτό του Μιχαήλ Τόμπρου, σήμα κατατεθέν της Ανδριώτικης ναυτοσύνης με την μαγευτική βενετσιάνικη πέτρινη γέφυρα που οδηγεί στο κάστρο του νησιού.

Κοντά στη Χώρα, το χωριό Κόρθι, εκεί που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκο ψάρι σε γοητευτικά παραθαλάσσια εστιατόρια, προτού συνεχίσουν στο όμορφο Μπατσί για ένα κοκτέιλ αργά το βράδυ με θέα τη μαρίνα.

Προσβασιμότητα: Η Άνδρος είναι προσβάσιμη από το λιμάνι της Ραφήνας και είναι το κοντινότερο νησί των Κυκλάδων από την Αθήνα. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα καθημερινά δρομολόγια πλοίων κατά τη θερινή περίοδο και τουλάχιστον δύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το ταξίδι διαρκεί μόλις δύο ώρες. Συνδέεται επίσης ακτοπλοϊκά με την Τήνο και την Μύκονο.

Επενδυτική ευκαιρία: Ο εκλεπτυσμένος αλλά αυθεντικός χαρακτήρας της Άνδρου, σε συνδυασμό με το υπέροχο φυσικό τοπίο του νησιού, την καθιστούν έναν μαγικό τουριστικό προορισμό και μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Εύκολα προσβάσιμη αλλά και σχετικά μη πολυσύχναστη ακόμα και το καλοκαίρι, η Άνδρος είναι αυτός ο σπάνιος συνδυασμός ομορφιάς ευκολίας και αποκλειστικότητας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TT9U - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 275.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή