Μονοκατοικία βίλα 370 τμ, Μελισσοχώρι, Μυγδονία

Μυγδονία
  • € 590.000
  • 5+
  • 370
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μία ονειρεμένη κατοικία για όσους θέλουν να ζήσουν σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.
Δίπλα στο Μελισσοχώρι και πέντε λεπτά από το κέντρο του Ωραιοκάστρου, σε έναν περίφρακτο χώρο 3.130 τ.μ., η μονοκατοικία αυτή μπορεί να προσφέρει στον ιδιοκτήτη της έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Οι εργονομικοί χώροι, ο προσανατολισμός του κτηρίου, η υπέροχη θέα και ο πανέμορφος κήπος με την πισίνα, δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας και προσθέτουν στην ποιότητα ζωής που όλοι αναζητούμε.
Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με εσωτερική σκάλα και ασανσέρ. Στο ισόγειο μας υποδέχεται ένα μεγάλο σαλόνι, το τζάκι, η τραπεζαρία και η κουζίνα. Σε διαφορετικό επίπεδο, βρίσκουμε δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Στον πρώτο όροφο Θα βρούμε άλλο ένα σαλόνι με τζάκι, μία μεγάλη κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο. Το ημιυπόγειο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη και έχει κουζίνα, σαλόνι, δύο δωμάτια, μπάνιο, μία μεγάλη αποθήκη και laundry room.
Διαθέτει δύο λέβητες (πετρελαίου και πέλλετ) για θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματισμό.
Η υφιστάμενη εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών πάνελ, αποδίδει στον ιδιοκτήτη περίπου 400€ μηνιαίως και η σύμβαση ισχύει μέχρι το 2037, με δυνατότητα ανανέωσης.
Έχει γεώτρηση, σύστημα αυτόματου ποτίσματος και κεντρική εγκατάσταση ηλεκτρικής σκούπας.
Για την προστασία του, έχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού με διακόπτη πανικού σε κάθε δωμάτιο, καθώς και πόρτες και κουφώματα ασφαλείας.
Έχει σκεπαστό χώρο στάθμευσης δύο θέσεων και σπιτάκι κήπου για όλα τα αναγκαία εργαλεία-μηχανήματα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ψησταριά, ξυλόφουρνο, wc και ντούζ, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη χρήση της πισίνας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ωραιόκαστρο

Τοποθεσία: Το Ωραιόκαστρο είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ωραιόκαστρο αποτελεί ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η Λίμνη του Ωραιοκάστρου που εκτείνεται σε 60 στρέμματα και περικλείεται από πράσινο. Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το Δημοτικό Γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Προσβασιμότητα: Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο μέσω της οδού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή συνδέοντας τη με το κέντρο, το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες περιοχές.

Επενδυτική Δύναμη: Το Ωραιόκαστρο διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, προσελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.

Μελισσοχώρι
Το Μελισσοχώρι είναι ορεινός οικισμός με υψόμετρο 220μ. Στην περιοχή υπάρχουν ίχνη προϊστορικού οικισμού. Παλαιότερα ονομαζόταν Μπάλτζα. Ανήκει στο Δήμο Ωραιοκάστρου και απέχει περίπου 30’ απ’ το κέντρο της Θεσσαλονίκης και περίπου 5’ απ’ το κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Ένα μέρος ήσυχο για κατάλληλο για όσους αγαπούν να ζουν δίπλα στη φύση. Κατάλληλο μέρος για κατοικία έξω απ’ το αστικό περιβάλλον καθώς μπορεί να προσφέρει γαλήνη, καθαρό αέρα και μοναδικές διαδρομές για οικογενειακές εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα.

Τα ακίνητα στο Μελισσοχώρι είναι κυρίως μεζονέτες, μονοκατοικίες αλλά και διαμερίσματα εντός του χωριού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TXJ4 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
370 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 590.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή