Δυάρι Φάληρο - Ιπποκράτειο, Παπάφη, Τούμπα

ΤούμπαΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 179.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Αγία Τριάδα - Φάληρο, κοντά στην ΕΡΤ 3, πωλείται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρία μας, ένα πραγματικά αξιόλογο γωνιακό διαμέρισμα, 92τ.μ. Βρίσκεται στον 3ο όροφο (όχι τελευταίο) πολύ περιποιημένης οικοδομής του 1965, με ασανσέρ. Το διαμέρισμα διαθέτει πάρα πολύ μεγάλο γωνιακό μπαλκόνι με τέντες, και αποτελείται από 2 μεγάλα υ/δ, σαλόνι, χωριστή κουζίνα και μπάνιο. Έχει αναβαθμιστεί με 2 μερικές ανακαινίσεις, η πρώτη πριν 20ετία όπου αλλάχτηκαν εσωτερικά κουφώματα αλλά και τα εξωτερικά όπου περάστηκαν νέα ενεργειακά. Στα πατώματα μπήκε εξαιρετικό μάρμαρο παντού και αλλάχτηκε η κουζίνα. Η δεύτερη ανακαίνιση έγινε πριν 2 χρόνια περίπου όπου ανακαινίστηκε το μπάνιο, μπήκε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, και βελτιώθηκαν κάποιες εσωτερικές λεπτομέρειες. Το διαμέρισμα διαθέτει 3 κλιματιστικά (ένα 24άρι και δύο 9άρια) και έχει μπεί κάμερα στην είσοδο της οικοδομής για περισσότερη ασφάλεια. Το διαμέρισμα διατίθεται με τα υπάρχοντα κλιματιστικά, την ηλεκτρική κουζίνα, τον απορροφητήρα και ολοκαίνουργιο θερμοσίφωνα. Η θέση του είναι εξαιρετική καθώς βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε στάση Μετρό (στα 270 μέτρα), πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια και στο κέντρο, και για αυτούς τους λόγους αποτελεί ιδανική περίπτωση, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση ως επενδυτικό ακίνητο.
- Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
601694 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 179.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή