Γκαρσονιέρα Χρήζει ανακαίνισης, ισόγειο, Κουκάκι - Παιδική Χαρά, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - Μακρυγιάννη
  • € 110.000
  • 2
  • 47
  • 1
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Η γενική περιοχή Κουκάκι συνορεύει από βόρεια με τη γειτονιά Μακρυγιάννη και την ιστορική συνοικία της Πλάκας (η ιστορική γειτονιά της Αθήνας), τον Δήμο Καλλιθέας και τη γειτονιά Πετραλώνων από τα νότια, τη γειτονιά του Νέου Κόσμου από τα ανατολικά και τις συνοικίες Φιλοπάππου και Θησείου από η Δύση.

Οι δύο μεγαλύτεροι δρόμοι που διασχίζουν το Κουκάκι είναι η οδός Βεΐκου (βορρά προς νότο) και η οδός Δημητρακοπούλου (από νότο προς βορρά).

Στα όρια μεταξύ Κουκακίου και Νέου Κόσμου βρίσκεται η Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού, μια σημαντική λεωφόρος της Αθήνας που συνδέει το κέντρο της με τη λεωφόρο Ποσειδώνος στα νότια.

Το Κουκάκι εξυπηρετείται από δύο σταθμούς του Μετρό της Αθήνας, την Ακρόπολη (κοντά στην Ακρόπολη) και τη Συγγρού-Φιξ (στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού). Ο πλησιέστερος υπόγειος σταθμός είναι τα Πετράλωνα.

Το Κουκάκι εξυπηρετείται και από τις δύο γραμμές (Σύνταγμα-ΣΕΦ και Σύνταγμα-Κολυμβητήριο) του Τραμ Αθηνών (στάσεις Λ. Βουλιαγμένης και Φιξ).

Το Κουκάκι εξυπηρετείται από μεγάλο αριθμό λεωφορειακών γραμμών κατά μήκος της Λεωφόρου Ανδρέα Συγγρού, συμπεριλαμβανομένων των 024, 040, 106, 110, 126, 134, 135, 136, 137, 230, Α2, Β2, Ε2 και Ε22. Όσον αφορά το τρόλεϊ, οι διαδρομές 1, 5 και 15 έχουν στάσεις κατά μήκος των οδών Βεΐκου και Δημητρακοπούλου.

Η Erkos είναι μια εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει premium ακίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ιδιώτες αγοραστές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αναζητούν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ο Έρκος προέρχεται από την ελληνική λέξη έρκος: /ér.kos/ → /ˈer.kos/ που σημαίνει «περίβολο, τοίχος, ασφάλεια, προστατευτικός περίγυρος». Η Erkos μοιράζεται αυτές τις ιδιότητες της παροχής σταθερών και ασφαλών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης.

Το Erkos είναι ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες ακινήτων στην αγορά premium.

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν αποτελεσματικά ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς και πώλησης. Λειτουργούμε σε συνεργασία με κορυφαία δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφους, τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς για να προσφέρουμε μια γρήγορη και επαγγελματική προσέγγιση σε οικογένειες και επαγγελματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο.

Στην Erkos, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι η προσφορά επαγγελματισμού και η συνεργασία με ειδικούς για την παροχή γρήγορων και χωρίς άγχος πωλήσεων και ανάπτυξης ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5678219 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
47 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή