Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 500 τμ, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια Θορικού
  • € 1.650.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μία μαγευτική βίλα επιφάνειας 500τ.μ. στο Λαγονήσι, με άκλειστη πανοραμική θέα σε θάλασσα και ηλιοβασίλεμα, μέσα σε ένα ειδυλλιακό καταπράσινο τοπίο με υπέροχα διαμορφωμένο κήπο, μεγάλη πισίνα, φυσικό γκαζόν και τεράστιους φοίνικες. Χάρη στο μεράκι και την απρόσκοπτη φροντίδα των ιδιοκτητών βρίσκεται σε εξαιρετική-turn-key κατάσταση και είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει τους νέους ιδιοκτήτες της χωρίς καμία καθυστέρηση.

Τόσο κοντά στην Αθήνα μα σε ησυχία φυσικού τοπίου τοποθεσία που της διασφαλίζει το σημείο που βρίσκεται: μακρυά από τον κεντρικό δρόμο, με τελική προσέγγιση στη βίλα μέσω ενός χωματόδρομου 300 μέτρων μα μόλις 3 χλμ. και 5 λεπτά από τη θάλασσα! Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 10’ από τη Βουλιαγμένη και 15’ από τη Γλυφάδα.

Η κατοικία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα (Ισόγειο, 1ος Όροφος, Υπόγειο), διαθέτει 5 Υ/Δ (τα 4 master) με δρύινα πατώματα, 1 τεράστιο χώρο υποδοχής, 1 υπνοδωμάτιο-σουίτα με private τζακούζι-dressing room-βεράντα, 3 Μπάνια, 2 WC, τεράστια σαλόνια, 2 κουζίνες (η μία με καθιστικό), 2 τζάκια, εσωτερική σκάλα, αμέτρητες ανοιχτές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων-σκαφών και 6 κλειστές. Τα δάπεδα είναι επενδεδυμένα από μάρμαρο και ξύλο, τα κουφώματα είναι αλουμινίου, τα τζάμια διπλά με σίτες και η θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου.

Το ακίνητο επίσης διαθέτει: εσωτερικό ασανσέρ, συναγερμό, θυροτηλεόραση, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, κλιματισμό, dressing room, πολυχρηστικό playroom με καθιστικό και μπάνιο, εξωτερική αποθήκη κήπου, δορυφορική κεραία, μεγάλες βεράντες, ιδιωτική γεώτρηση που εξυπηρετεί-εξοικονομεί όλες τις ανάγκες του ποτίσματος, μεγάλη πισίνα υπερχείλισης και γήπεδα μπάσκετ-βόλεϊ-τένις.

Στον εκπληκτικό εξωτερικό χώρο των 6 στρεμμάτων, όπου δεσπόζει η εντυπωσιακή 16x8m πισίνα υπερχείλισης, υπάρχει δυνατότητα για κάθε είδους δραστηριότητα, από μπάσκετ, τένις και βόλεϊ μέχρι χώρος για εκδηλώσεις, garden party και barbeque. Το φυσικό γκαζόν, ο υπέροχα διαμορφωμένος κήπος με ποικιλία δέντρων και φυτών και οι φοίνικες, συντηρούνται όλα με αυτόματο πότισμα.

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία!

Property-Io Luxury Real Estate – The South Suburbs Team
www.property-io.com
info@property-io.com
210.65.42.520 / 698.662.7076
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
15164SA - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή