Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Άγιος Νικόλαος
  • € 850/μήνα
  • 85
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2024
Περιγραφή
Αυτό το ευρύχωρο κατάστημα των 80 m2 βρίσκεται στην περιοχή Πηγαδάκια Ελούντας, πολύ κοντά στα μεγαλύτερα ελίτ ξενοδοχεία της περιοχής.

Το κτίριο αποτελείται από έναν μεγάλο φωτεινό χώρο με νέες πόρτες και κουφώματα αλουμινίου, ένα επιπλέον δωμάτιο στο πίσω μέρος και ένα ολοκαίνουργιο μπάνιο.

Εξωτερικά υπάρχει μια εμπρόσθια βεράντα με εξαιρετική θέα στη θάλασσα.

Το ακίνητο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους επιχείρηση, ειδικά για τον τουριστικό τομέα, καθώς βρίσκεται σε έναν κεντρικό δρόμο που συνδέει μια σειρά από μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία & θέρετρα με το χωριό Ελούντα.

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο (4 λεπτά) από το χωριό και την αμμώδη παραλία της Ελούντας.
Σε απόσταση 7 λεπτών με το αυτοκίνητο από τον Άγιο Νικόλαο, την πρωτεύουσα του Λασιθίου.
45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ελούντα
Η Ελούντα ήταν ένα μικρό ψαροχώρι στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στο νησί της Κρήτης. Αν και η αλιεία εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής σε αυτή την πολύ γραφική περιοχή, ο τουρισμός έχει αναλάβει την κύρια βιομηχανία της Ελούντας. Αποτελεί μέρος του δήμου Αγίου Νικολάου. Είναι δημοφιλής στους Ευρωπαίους τουρίστες και διαθέτει πολλά ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων αρκετών 5*ξενοδοχείων. Η Ελούντα είναι επίσης η πλησιέστερη μεγάλη πόλη στην πρώην αποικία λεπρών της Σπιναλόγκας. Η πόλη απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον Άγιο Νικόλαο και το χωριό Πλάκα (Λασίθι).

Άγιος Νικόλαος
Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
SEL1
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 850/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή