Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σητεία
  • € 550.000
  • 5+
  • 170
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το όμορφο συγκρότημα είναι χτισμένο στην άκρη ενός μικρού, ήσυχου χωριού, 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Σητείας.

Τα 3 σπίτια έχουν διατηρήσει τα αρχετυπικά χαρακτηριστικά της κρητικής αγροτικής κατοικίας μαζί με σύγχρονα, κομψά στοιχεία.
Διαθέτουν ευρύχωρους, όμορφα σχεδιασμένους εξωτερικούς χώρους που απολαμβάνουν εξαιρετική θέα στη γύρω εξοχή.

Στο χαμηλότερο επίπεδο το σπίτι είναι περίπου 80 m². Διαθέτει μεγάλη βεράντα με καταπληκτική θέα, ωραία καθιστικά και χώρους ηλιοθεραπείας, ενώ έχει διατηρήσει τα παλιά ξύλινα στοιχεία και τον παλιό πέτρινο φούρνο, ο οποίος είναι πλήρως λειτουργικός. Το πρώην πατητήρι κρασιού έχει μετατραπεί σε ένα ευρύχωρο υδρομασάζ με χαρακτηριστικά νυχτερινού φωτισμού.
Ο εσωτερικός χώρος χωρίζεται σε δύο τμήματα, στα οποία υπάρχει πρόσβαση από τη βεράντα. Το μεγάλο τμήμα αποτελείται από έναν φωτεινό ανοιχτό χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό και υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
Το άλλο τμήμα του σπιτιού διαθέτει το δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Στο μεσαίο επίπεδο, το δεύτερο σπίτι περίπου 95 m2 αποτελείται από μια ανοιχτή κουζίνα/τραπεζαρία και ένα όμορφο σαλόνι με τζάκι, ένα μπάνιο με ντους, 2 υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο.
Ένα εντυπωσιακό τοξωτό γυάλινο παράθυρο δίνει πρόσβαση σε ένα εξωτερικό σαλόνι με μοναδική οροφή & τραπέζι φαγητού.
Στο ανώτερο επίπεδο, το σπίτι των 80 m2 αποτελείται από ένα καθιστικό με τζάκι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα/τραπεζαρία, 2 δίκλινα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ανεμιστήρες οροφής για δροσισμό και en-suite μπάνια.
Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη βεράντα που προσφέρει θέα 180 μοιρών στην ύπαιθρο, έχει μια τραπεζαρία που σκιάζεται από μια πέργκολα και ένα πέτρινο μπάρμπεκιου.

Ένα επιπλέον στούντιο περίπου 15 m2 με ντους και ιδιωτική είσοδο βρίσκεται μεταξύ του μεσαίου και του ανώτερου επιπέδου.

Το ακίνητο έχει καλή οδική πρόσβαση, η μεσαία και η ανώτερη κατοικία είναι προσβάσιμες από ένα μικρό πλευρικό δρομάκι με πέτρινα σκαλοπάτια.
Υπάρχει ένας στεγασμένος χώρος στάθμευσης και εύκολος κοντινός χώρος στάθμευσης (περίπου 30μ. μακριά) για περισσότερα αυτοκίνητα.

To συγκρότημα απέχει 20 λεπτά από την Σητεία και 25 λεπτά από τον Μακρύ Γιαλό.
Η Σητεία διαθέτει ένα μικρό αεροδρόμιο με καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα και μερικές πτήσεις τσάρτερ από την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει 2 ώρες με το αυτοκίνητο.
Το λιμάνι έχει ακτοπλοϊκές συνδέσεις με τον Πειραιά και άλλα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HSI23 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή