Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σητεία
  • € 340.000
  • 5+
  • 173
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το μοναδικό ακίνητο, που αποτελείται από 2 πέτρινα σπίτια, είναι χτισμένο στην άκρη ενός μικρού, ήσυχου χωριού, 20 χλμ. από την πόλη της Σητείας.

Τα σπίτια έχουν διατηρήσει τα αρχετυπικά χαρακτηριστικά της κρητικής αγροτικής κατοικίας μαζί με σύγχρονα, κομψά στοιχεία.
Διαθέτουν ευρύχωρους, όμορφα σχεδιασμένους εξωτερικούς χώρους που απολαμβάνουν εξαιρετική θέα στη γύρω εξοχή.

Στο υψηλότερο επίπεδο, η πρώτη κατοικία 80 m2 αποτελείται από ένα καθιστικό με τζάκι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα/τραπεζαρία, 2 δίκλινα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες ,ανεμιστήρες οροφής για δροσισμό και en-suite μπάνια.
Εξωτερικά υπάρχει μια μεγάλη βεράντα που προσφέρει θέα 180 μοιρών στην ύπαιθρο, υπάρχει μια τραπεζαρία που σκιάζεται από μια πέργκολα και ένα πέτρινο μπάρμπεκιου.

Στο χαμηλότερο επίπεδο, το δεύτερο σπίτι περίπου 95 m2 αποτελείται από μια ανοιχτή κουζίνα/τραπεζαρία και ένα όμορφο σαλόνι με τζάκι, ένα μπάνιο με ντους, 2 διπλά υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο.
Ένα εντυπωσιακό τοξωτό γυάλινο παράθυρο δίνει πρόσβαση σε ένα εξωτερικό σαλόνι με μοναδική οροφή και τραπέζι φαγητού.

Ένα επιπλέον στούντιο περίπου 15 m2 με ντους και ιδιωτική είσοδο βρίσκεται μεταξύ των δύο επιπέδων.

Η πρόσβαση στα ακίνητα γίνεται από ένα όμορφο δρομάκι του χωριού με πέτρινα σκαλοπάτια. Η οδική πρόσβαση και ο κοντινός χώρος στάθμευσης είναι περίπου 30μ. μακριά.
Η Σητεία είναι μια ελκυστική παραθαλάσσια πόλη. Τα ασβεστωμένα σπίτια είναι προσκολλημένα σε μια πλαγιά λόφου που είναι δεμένη με απότομες σκάλες και στην κορυφή της βρίσκεται ένα ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Παρακάτω, ένας παραλιακός δρόμος με ταβέρνες και καφετέριες πλαισιώνει το ψαρολίμανο.
Πρόκειται για ένα αργόσυρτο, φιλικό μέρος όπου η γεωργία αποτελεί τον κύριο πυλώνα της τοπικής οικονομίας.
Μια μεγάλη, αμμώδης παραλία περικλείει έναν ευρύ κόλπο στα ανατολικά της πόλης.

Η Σητεία διαθέτει ένα μικρό αεροδρόμιο με καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα και μερικές πτήσεις τσάρτερ από την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι 2 ώρες από τη Σητεία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HSI17 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
173 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή