Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΡέθυμνοΡέθυμνο
  • € 1.600.000
  • 600
  • 3+
Περιγραφή
Πανέμορφο παραδοσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα 14 διαμερισμάτων στα περίχωρα της πόλης του Ρεθύμνου. Σε έκταση 600τ.μ., με κοινόχρηστους χώρους, πισίνα, roof garden με πανοραμική θέα 360ο, βρίσκονται αυτές οι μικρές κατοικίες, ανάμεσα σε πανέμορφους κήπους, πλακόστρωτα και ανθοστολισμένες αυλές.
Το συγκρότημα αυτό επεκτάθηκε σταδιακά, εντάσσοντας στην ιδιοκτησία του παλαιές πετρόκτιστες οικίες τις οποίες ανακαίνισε διατηρώντας τα παραδοσιακά τους στοιχεία και αρχιτεκτονική. Αποτελείτε από 9 μονόχωρες και 5 δίχωρες τουριστικές κατοικίες ενός ή δύο επιπέδων, επιπλωμένες, εξοπλισμένες και όμορφα διακοσμημένες με γνώμονα την άνεση, από τις κουζίνες έως τα πολύ άνετα & ευρύχωρα κρεβάτια.

Κανένα διαμέρισμα δεν είναι ίδιο με το άλλο. Κάθε ένα έχει τον δικό του χαρακτήρα και σε καλεί να έχεις ένα διαφορετικό λόγο για να το αγαπήσεις. Σε ένα ήσυχο περιβάλλον, με παραδοσιακές νότες διακόσμησης και με αρχιτεκτονικής, θυμίζει ένα μικρό κρητικό χωριό από μόνο του. Βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου ενός από τους πλέον τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης.

Το συγκρότημα λειτουργεί χρόνια στον τουρισμό, δημιουργεί έντονα την αίσθηση της οικογενειακής οικειότητας και θαλπωρής και έχει χτίσει διαχρονικά ένα πιστό επαναλαμβανόμενο πελατολόγιο. Είναι άμεσα λειτουργικό και εκμεταλλεύσιμο και δεν χρίζει καμία παρέμβασης πέρα από τις όποιες αλλαγές επιθυμεί ο νέος του ιδιοκτήτης.

Στην διάθεσή σας να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες μιας και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την ιδιοκτησία και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την μακροχρόνια ποιότητα και ικανοποίηση που έχει προσφέρει στο τουριστικό προϊόν της πόλης μας. Ακίνητο Βιτρίνας, Εμβαδό οικοπέδου 550τ.μ., Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση, Εντός σχεδίου πόλεως, Επιπλωμένο, Έτος ανακαίνισης 2015, Ζώνη Οικιστική, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Θέα βουνό & θάλασσα, Κατάλληλο για επαγγλεματική χρήση, Κήπος, Κλιματισμός, Κλίση Διαφορετικών επιπέδων, Κουφώματα Ξύλινα, Με εξοπλισμό, Μήκος πρόσοψης 50, Προσανατολισμός Ανατολικοδυτικός, Πρόσβαση Ασφαλτος, Τίτλος Ακινήτου Παραδοσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Ρέθυμνο, Τύπος Δαπέδων Πλακάκι, Φωτεινό, Διεύθυνση Ρέθυμνο, Επενδυτικό, Εσωτερική σκάλα, Πισίνα, Πρόσοψης
Για περισσότερα Ξενοδοχείο σε Δήμος Ρεθύμνου (Ρέθυμνο πόλη) επισκευτείτε #URLr#

Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες του ακινήτου στην διεύθυνση #https://www.kritanthos.gr/#

ΚΡΗΤΑΝΘΟΣ μεσιτικές & τουριστικές υπηρεσίες Ο.Ε.

www.kritanthos.gr

2831051747, 6907287231, 6972586704
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Κ-466 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή