Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νέα ΦιλαδέλφειαΆλσος
  • € 900.000
    € 1.100.000(-18,2%)
  • 5+
  • 883
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 91-2935 - Νέα Φιλαδέλφεια Άλσος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο οικιστικό 5 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 883 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 4 σαλόνια, κουζίνα, 3 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1991 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, διπλά τζάμια, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 900.000 €
Αυτό το οικιστικό κτίριο βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής της Nέας Φιλαδέλφειας.
Η αρχιτεκτονική του, κλασική και διαχρονική, κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά.
Εκτείνεται σε πέντε επίπεδα, ξεκινωντας απο τον 2 οροφο εως τον 6 ορορφο συν το υπογειο παρκινγκ οπου προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, ιδιωτικότητας και εκπληκτικής θέας στο Άλσος.
Μπαίνοντας στο εσωτερικό του η διαρρύθμιση διαμορφώνεται ως εξής : ( η πρόσβαση στους χώρους μπορεί να γίνει είτε με την εσωτερική σκάλα είτε με εσωτερικό ασανσέρ το οποίο πηγαίνει έως τον υπόγειο χώρο όπου υπάρχουν οι θέσεις πάρκινγκ)
-

Στον 1ο επίπεδο, υπάρχει χωλ, κλιμακοστάσιο, ένας χώρος που μπορει να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο, αποθήκη/βεστιάριο, wc, τραπεζαρία /καθιστικό, σαλόνι ευρύχωρο.

-2ο επίπεδο βρίσκουμε την open plan κουζίνα η οποία πλαισιώνεται από τον χώρο της τραπεζαρίας.
-3ο επίπεδο υπάρχει εξίσου ευρύχωρο σαλόνι, 2wc, laundry room, το master bedroom, με ensuite μπάνιο και τζάκι.

-4ο επίπεδο ο μεγάλος διάδρομος ενώνει όλους τους χώρους η οποίοι αφορούν ενα μπάνιο, walk in closet καθώς και όλα τα υπνοδωμάτια (5) οπού διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες.

-Ανεβαίνοντας στο 5ο επίπεδο του οικήματος οπου αντικρίζουμε το μηχανοστάσιο και την ευρύχωρη βεράντα οπου η θέα που αντικρίζεις από εκεί στο καταπράσινο Άλσος ειναι μοναδικη.

-6ο επίπεδο περιμένει να μας υποδεχτεί ενας τεράστιος χώρος οπου στο κέντρο του δεσπόζει η μεγάλη εσωτερική πισίνα, τα μεγάλα ανοίγματα που διαθέτει επιτρέπουν στο φυσικό φωτισμό να λούζει τον χώρο.
Πολύ ξεχωριστό σημείο του ακινήτου είναι η μεγάλες βεράντες .
Η προνομιακή του τοποθεσία, ο εξαιρετικός σχεδιασμός και η απρόσκοπτη αλληλεπίδραση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων το καθιστούν ένα πραγματικά εντυπωσιακό κόσμημα που περιμένει έναν απαιτητικό αγοραστή.
Σημειώνεται ότι ο κάθε όροφος αποτελεί μια ξεχωριστή, οριζόντια ιδιοκτησία. 

ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ ΟΛΌΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΊΟΥ ΜΕ ΑΝΆΛΟΓΗ ΤΙΜΉ
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
91-2935
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
883 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή