Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

ΊλιονΦλέβας Ρουβικώνος 89, Ίλιον 13122
  • € 370/μήνα
  • 45
  • 1
Περιγραφή
Διατίθεται κατάστημα, 45τ.μ. άνετο και φωτεινό, στο Ίλιον, ισογείου, κατασκευής του 1973 και πλήρως ανακαινισμένο 2020. Το ύψος ανέρχεται στα 3,5 μέτρα. Αποτελείται απο 1 εννιαίο χώρο με βιτρίνα 8μ. και δυνατότητα τοποθέτησεις ταμπέλας ιδιαίτερης προβολής. Παρέχεται αυτόνομη θέρμανση μέσω ρεύματος. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίο,αναμονές για κλιματισμό, ψευδοροφή, ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας χαρίζοντας ασφάλεια στο χώρο και 1 w/c με προθάλαμο.
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε εμπορικό δρόμο, πλησίον κεντρικού δρόμου άμεσης πρόσβασης προς όλες τις περιοχές της Αττικής, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εμπορική αγορά της περιοχής με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων ιδιαίτερης κινητικότητας από τους κατοίκους της συνοικίας. Κατάλληλο για γραφείο, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές, τεχνικό γραφείο. Κατάλληλο για κατάστημα για κάθε εμπορική χρήση.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: μονοφασικό
Προϋπόθεση 1 εγγύηση και το τρέχον.
Το Ίλιον είναι δήμος στο δυτικό τομέα Αθηνών, Αττικής και συνορεύει με την Πετρούπολη, το Περιστέρι και τους Άγιους Ανάργυρους. Έχει ευχάριστες γειτονιές με πολλές πλατείες και χώρους πρασίνου, κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, σχολεία και εύκολη πρόσβαση στους γειτονικούς δήμους αλλά και στο μετρό με πληθώρα αστικών συγκοινωνιών. Στο Ίλιον τα τελευταία χρόνια κεντρικές αρτηρίες πλαισιώνονται με ποδηλατοδρόμους, χαρίζοντας φαρδιά πεζοδρόμια φιλικά στους κατοίκους της περιοχής, που φυσικά ενισχύουν και την κινητικότητα στις τοπικές αγορές, όπως και στο εν λόγω κατάστημα.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5690713 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
βιτρίνες
10 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 370/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή