Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 460 τμ, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 1.980.000
  • 5+
  • 460
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
#Ρέθυμνο #Γάλλος
#Πωλείται Βίλα 460 τ.μ.
Τιμή: 1.980.000€
Στην περιοχή του Γάλλου, ένα ημιορεινό χωριό του Ρεθύμνου, μόλις 2 χιλιόμετρα από την εθνική οδό, βρίσκεται αυτή η καταπληκτικής κατάστασης, μοντέρνα βίλα 3ων επιπέδων και 460 τ.μ.
Πρόκειται για ένα κτίσμα του 2002, πλήρως ανακαινισμένος το 2023, μέσα σε οικόπεδο 5.500 τ.μ. με κήπο, πισίνα και εξαιρετική θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Η είσοδος της βίλας είναι όλη επενδυμένη με μάρμαρο Τραβερτίνο. Στο πρώτο επίπεδο 220 τ.μ. υπάρχουν, 2 Master Bedrooms/ σουίτες, όπου το κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο, καθιστικό. Υπάρχει playroom, τραπεζαρία και καθιστικό. Είναι μπροστά στην πισίνα και έχει απεριόριστη θέα θάλασσα. Στο ίδιο επίπεδο, στα 60 τ.μ. υπάρχει αποθηκευτικός χώρος/ κελάρι, με ψυγείο, λεβητοστάσιο και δεξαμενή νερού 15 κυβικά.
Στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού, υπάρχει ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος που αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, εσωτερική τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κορυφαίας ποιότητας είδη και ηλεκτρικές συσκευές. Το σαλόνι ανοίγει σε μια βεράντα με καθιστικό που σας οδηγεί επίσης στην πισίνα και στον κήπο μέσω μιας σκάλας. Από τη βεράντα μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετική πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο βουνό κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Το ισόγειο φιλοξενεί επίσης ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Στον ίδιο όροφο υπάρχει επίσης μπάνιο με ντους.
Φτάνοντας στον τρίτο επίπεδο μέσω μιας σκάλας υπάρχει μια αίθουσα όπου βρίσκονται το πλυντήριο, ο εξοπλισμός γυμναστηρίου και ο χώρος καθιστικού. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται και το κυρίως μπάνιο με τζακούζι και ντουζιέρα. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο, όπου το κύριο υπνοδωμάτιο έχει walk in closet και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και γυάλινη οροφή. Τα δάπεδα αυτού του επιπέδου είναι παρκέ.
Εξωτερικά υπάρχει ένας όμορφος διαμορφωμένος χώρος, με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα 50τ.μ, με δικό της μπάνιο και πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου, χώρος για τραπεζαρία, κιόσκι και τέλος υπάρχει χώρος στάθμευσης. Ολόκληρος ο εξωτερικός χώρος είναι εντελώς ιδιωτικός και περιφραγμένος, προσφέροντας 100% ιδιωτικότητα.
Είναι κατάλληλη να επενδύσει κανείς για τουριστική εκμετάλλευση για του λάτρεις του αγροτικού περιβάλλοντος, της ηρεμίας και ταυτόχρονα της πολυτέλειας και της εξαιρετικής θέας στη θάλασσα και τα βουνά. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς των επίπλων της βίλας και του ηλεκτρικού εξοπλισμού, με επιπλέον κόστος.
Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymnoΤηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808#terrarealestatrethymno #terrarealestate #rethymno #propertiesforsale #premiumvalues
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1645229 - 23/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
460 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.980.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή