Τριάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Κέντρο Παγκρατίου, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 370.000
  • 4
  • 105
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
- 2002
Οροφοδιαμερισμα 4ου
105 τμ
1 θέση πάρκινγκ
Αποθήκη
Ανακαίνιση κουζίνας 2022 όλα εντοιχισμένα
Αυτονομία πετρελαίου
Boiler & Ηλιακός
4 καινούργια air condition
Ασανσέρ 7 ατόμων
Τέντες
1 μπάνιο
1 WC
3 ύπνου

Το Παγκράτι περιλαμβάνει την κοιλάδα του ποταμού Ιλισού και εκτείνεται νότια μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο και το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Το ανατολικό της όριο οριζόταν κάποτε από τις πλαγιές του Υμηττού αλλά με την επέκταση της πόλης στον Μεσοπόλεμο το σύγχρονο ανατολικό όριο είναι η οδός Νικηφορίδη. και Ηλιάδος, συμπεριλαμβανομένης της πλατείας Δεληολάνη.
Στα βόρεια και βορειοανατολικά, η περιοχή ξεθωριάζει σε περιοχή Χίλτον και Εθνική Πινακοθήκη, αλλά θεωρείται ότι η περιοχή βόρεια της λεωφόρου Βασιλέως Αλεξάνδρου βόρεια μέχρι το ξενοδοχείο Hilton Athens και βορειοανατολικά ως το Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός είναι μέρος του Παγκρατίου. Το Παγκράτι συνορεύει με τη γειτονιά Κολωνάκι (ελληνικά: Κολωνάκι) στα δυτικά, τη γειτονιά των Ιλίσια (ελληνικά: Ιλίσια) και τη γειτονιά της Καισαριανής (ελληνικά: Καισαριανή) στα βόρεια, τον Βύρωνα (ελληνικά: Βύρωνας) και τη Δάφνη-Υμηττό (ελληνικά: Δάφνη-Υμηττός) δήμοι στα ανατολικά, και η γειτονιά του Νέου Κόσμου (Ελληνικά: Νέος Κόσμος) στα νότια.

Το Παγκράτι εξυπηρετείται από τον σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, με λεωφορεία #054, 203, 204, 209, 732 και τρόλεϊ #2, 4 και 11. Πρόσφατες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Ελληνικό Μετρό (κατασκευαστής του Μετρό Αθηνών) αναφέρουν ότι θα υπάρξει μελλοντικός σταθμός του μετρό στα σύνορα Παγκρατίου και Καισαριανής στην οδό Υμηττού, που θα ονομαστεί Παγκράτι/Καισαριανή, στην προτεινόμενη Γραμμή 4.

- Η Erkos είναι μια εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας και αναπτύσσεται με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει premium ακίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ιδιώτες αγοραστές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αναζητούν επενδύσεις στην Ελλάδα.

H Έρκος προέρχεται από την ελληνική λέξη έρκος: /ér.kos/ → /ˈer.kos/ που σημαίνει «περίβολο, τοίχος, ασφάλεια, προστατευτικός περίγυρος». Η Erkos μοιράζεται αυτές τις προτάσεις της παροχής σταθερών και ασφαλών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης.

Στην Έρκος, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι η προσφορά επαγγελματισμού και η συνεργασία με ειδικούς για την παροχή γρηγορων και χωρίς άγχος πωλήσεων και ανάπτυξης ακινήτων.

Το Erkos είναι ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες στην αγορά premium.

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν αποτελεσματικά τη συνολική διαδικασία αγοράς και πώλησης. Λειτουργούμε σε συνεργασία με κορυφαία δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφους, τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς για να προσφέρουμε μια γρήγορη και επαγγελματική προσέγγιση σε οικογένειες και επαγγελματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5691563 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
κοινόχρηστα
€ 35/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή